Partilerin seçim gerginliğine polis müdahalesi

1 Kasım seçimleri için yarışan siyasi partiler, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda aynı anda propaganda yaptılar. Partililerin meydandaki çalışmalarında gerginlikler yaşandı.

Yayınlanma: 31.10.2015 - 16:53
Abone Ol google-news



Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde CHP'liler üye kaydı yapıp, milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığı broşürler dağıtırken, aynı zamanda meydandaki göbeği de CHP flamalarıyla donattı. Atatürk anıtının karşısında bulunan tramvay durağının önünde ise AKP, seçim otobüsünün üzerinde adaylarını tanıttı.

MHP'liler de meydanda, Atatürk anıtının sağ karşısında bulunan alanda seçim çalışmalarını yürüttüler. Saadet Partisi destekçileri, Valilik önünde yerlerini alırken, Vatan Partililer ise MHP'lilerin hemen yanındaki bölümde Kayserililer'den oy istediler. Araçlardaki ses düzenleri aracılığıyla sloganlar eşliğinde çalışmalarını yürüten partiler arasında zaman zaman gerginlik de yaşandı.

CHP'nin flamalarıyla donatılan meydandaki göbeğe AKP'iler de pankart asmak isteyince, partililer arasında gerginlik yaşandı. Birbirinin üzerine yürüyen partililere polis müdahale ederek tarafları yatıştırdı ve olayı büyümeden önledi. Meydandaki çalışmalarını tamamlayan AKPl'iler, daha sonra otobüslerle şehir turu atarken, CHP ve MHP'liler de meydana astıkları parti flamaları ile Türk bayrakları ve pankartları toplayarak meydanı boşalttılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler