Bahçeli: Türkiye’yi parçalayın deseydim el üstünde tutulurdum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Yayınlanma: 04.11.2015 - 21:24
Abone Ol google-news

MHP lideri Bahçeli,  "1 Kasım’da Milletvekili Genel Seçimi yapıldı.Kesin olmayan sonuçlar ortaya çıktı. Ve sırayı yoğun tartışmalar aldı.Elbette bu oldukça doğal. Herkes fikrine, ideolojisine, zihni çevresine uygun yorumlarla 1 Kasım’ı masaya yatırıyor.Ama asıl masada kalanın Türkiye olduğu görülmüyor.

Gelgelelim şahsım ve MHP’yle ilgili yazılanları, söylenenleri, ileri geri geri değerlendirmeleri de hayret ve tebessümle takip ediyorum. Ekranlardan seslenen turunçgilleri, yatlarda keyif çatan ve gazete köşelerinde yer tutmuş zavallıları da tesadüfen görüyor, izliyorum.

Kronik MHP hasımları hemen başını kaldırıyor. Bunların sicillerini kurcalasak hepsinde farklı ton ve renklerde Türk düşmanlığı çıkar. BOP’a evet desem, küresel ablukaya ses çıkarmasaydım benden iyisi olmazdı. Harama göz yumsam, hıyanete göz kırpsaydım baş tacı edilirdim.

Ya da çözülme dediklerinde durmayın daha da çözün, bölün, Türklüğü yok edin, Türkiye’yi parçalayın deseydim el üstünde tutulurdum. Türk milletini 36’ya ayırdıklarında yetmez,ama evet; milliyetçiliği ayaklar altına aldıklarında hayaldi gerçek oldu deseydim mesele olmazdı.

Hatırlatırım ki;inandıklarımdan hiç taviz vermedim.Eğilmedim, bükülmedim, eyyamcılığa, entrikacılara, saray dalkavuklarına eyvallah etmedim. Kim ne söylerse söylesin, ilkelerime sonuna kadar bağlıyım; bize umut bağlamış mazlum milyonlara hem vefa, hem gönül borcumun farkındayım.

Bizi görmek isteyen yüzdelere değil yüzlerden hilal gibi parlayan nurlu çehrelere baksınlar. Biz kutularda değil, Türklüğün kutbundayız. Biz oranlarda değil onurlu ve omurgalı yüreklerde saklıyız.Kuşatma zalim olsa da, onu yaracak Ülkücü duruş, tarihi dokunuş damarlarımızdadır.

Bu damar rüşvet, zillet, hezimet damarı değil; ahlakın, aidiyet şuurunun, bozkurt gibi kalkışın ve Türklüğün zafer müjdesinin eseridir" ifadelerini kullandı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler