MHP'de Enver Paşa'lı atışma

Mahkeme kararıyla MHP’ye geri dönen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, genel başkanlığa aday olacağını sosyal medyadan açıkladı.

Yayınlanma: 20.11.2015 - 22:54
Abone Ol google-news

MHP’de “olağanüstü kurultay” tartışmaları aynı hararetle devam ediyor. Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, sosyal medya hesabı üzerinden genel başkanlığa adaylık yarışını başlattı. Oğan, “OAn geliyor” hashtagi ile “Bir şey değişecek, çok şey değişecek” sloganını paylaşırken ülkücü tabana da Osmanlı’nın son dönemindeki komutanlarından Enver Paşa’nın “Ben, dağ başlarında, çöl enginliklerinde, yol kavşaklarında dövüşen yiğitlerin safına katılmak ve onları teşkilatlandırmak için yola çıkıyorum... Bana dua ediniz...” sözleriyle mesaj gönderdi.

Oğan’ın “Enver Paşa”lı çağrısına MHP kurmaylarından yine “Enver Paşa”lı yanıt geldi. Cumhuriyet’e konuşan kurmaylar, “Enver Paşa, Sarıkamış Harekâtı’nın komutanlığını üstlenmişti ve 1915’te gerçekleşen harekâtta, ne yazık ki Türk birlikleri bozguna uğradı. Bizim Ak trolleri arkasına alanların izinden gidecek ülkücü kadromuz yok” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler