Sarıgül ittiği kişinin kimliğini açıkladı

Belediye Başkan adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Feshane ziyareti sırasında yumruk attığı iddia edilen kişinin kim olduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 05.03.2014 - 14:27
Abone Ol google-news

Mustafa Sarıgül, partisinin Şişli Belediye Başkan Adayı Hayri İnönü ile birlikte 3 dönem başkanlık yaptığı Şişli'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Sarıgül ittiği adamın kimliğini açıkladı - VİDEO

 
"ŞİŞLİ'DE 15 YIL GÜZEL HİZMETLER YAPTIK"

Kurtuluş Mahallesi Baruthane Caddesi'nde esnaf ziyaret eden Sarıgül, vatandaşlara da seslendi. Mustafa Sarıgül, "15 yıl Şişli'de çok güzel hizmetler yaptık. Bugün bu görevi Hayri İnönü arkadaşımıza devretmenin huzurunu, mutluluğunu yaşıyorum. Benim için duygusal bin an. Bu yurttaşlarıma bir veda değildir. Benim için daha üst bir görevde Şişlili yurttaşlarımla beraber olma görevidir. Bütün yurttaşlarıma hakkınızı 'helal edin' diyorum. Benden yana da bir emeğim varsa her zaman haklarım helal olsun" dedi. Konuşmasında duygulandığı görülen Sarıgül'e çevredekiler, 'Şişli seninle gurur duyuyor', 'Her yer Şişli Her yer Sarıgül' sloganları ile destek verdi. Sarıgül, konuşmasında yerel yönetimlerde Şişli modelinin İstanbul modeli olacağını da söyledi.

 

ÜÇÜNCÜ EVLADIM ŞİŞLİ  

Konuşmasında "Bugün duygulu anlar yaşadım. Benim için çok zor bir olay, Şişli'den ayrılmak" diyen Sarıgül, "Şişli, benim gençlik kolu başkanlığım, il başkanlığım, milletvekilliğimde görev yaptığım bir ilçe. Hangi görevde olursam olayım, benim iki evladım var; üçüncü evladım da Şişli. Şişlili yurttaşlarımın bana gösterdiği bu ilgiyi hiçbir zaman unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

 

BİR KASIMPAŞALI TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAZ

Mustafa Sarıgül ve beraberindekiler daha sonra cadde üzerinde bulanan Şişli Belediyesi Sabri Ertam Vakfı Emekliler Dinlenme, Eğitim ve Kültür Merkezi bahçesine girerek emeklileri ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıgül,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Birinci parti olmazsak siyaseti bırakırım" şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine, "Sayın Başbakana cevap vermek aile ve siyaset terbiyem gereği bana yakışmaz. Ancak Sayın Başbakan 'birinci parti olmazsak bırakırım' diyor. O kendi takdiridir. Bunu kaçıncı defa söylüyor? 3 defa üst üste olduğu zaman bırakırımı zaten daha önce söylemişti. Bir Kasımpaşalı tükürdüğünü yalamaz. Sayın başbakanın 3. dönemi de doluyor" diye konuştu.

 

O KİŞİNİN AKP'li OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bir gazetecinin "Geçen gün Feshane'de iddiaya göre bir kişiyi yumrukladığınız söylendi. O kişi bugün adliyeye sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunmak için gidecekmiş. Bununla ilgili ne söyleyeceksiniz?" şeklindeki  sorusunu Sarıgül, "Oradaki arkadaşımız belli oldu. O kişinin Fatih Belediye Başkan Yardımcısının kardeşi olduğu, AKP'li olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla oradaki arkadaşımız bir vatandaş değildi, bir siyasi partinin en üst düzeydeki görevlisinin ağabeyiydi. Bu tip provokasyonlar bundan sonra da olacak. Sayın Başbakan bu konunun da üzerine gitti ve çok güzel konuşmalar yaptı. Kendisini çok tebrik ediyorum. Sayın Başbakan önce bir Ak Partiliye muhalefet belediye başkan adayı geldiği zaman nasıl davranılması gerektiğini öğretecek. Biz hiçbir zaman vatandaşlarımıza negatif bir konuşma yapmayız, hor davranamayız. Vatandaşlarımızın ne arzusu varsa yerine getiririz. Ancak Sayın Başbakanın bizim üzerimize göndermeye çalıştığı militanlarının cevabını da yurttaşlarımız 30 Mart'ta sandıkta verecekler. Ben 30 Mart günü 'Sarıgül'ün, 'Kırmızıgül'ün kim olduğunu biliyorum, ama 'Morgül'ün kim olduğunu yurttaşlarımız gösterecekler" şeklinde yanıtladı.

 

SARIGÜL'ÜN BAŞLATTIĞI HİZMETLER DEVAM EDECEK

Şişli için planları sorulan Hayri İnönü de "Benim Şişli Belediyesi ile ilişkim 2009'da belediye meclis üyeliği göreviyle başladı. Benim için kolay tarafı Şişli'de oturmuş bir yönetim devralacağım. Zor tarafı ise Mustafa Sarıgül'ün yaptıklarıyla rekabet etmek olacak. Mustafa Sarıgül'ün başlattığı hizmetleri devam edecek" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül konuşmasının sonunda pazar günü düzenleyecekleri program ile İstanbul ile ilgili projelerini açıklayacaklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon