CHP'den gövde gösterisi

Maltepe Meydanı’nda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç'a büyük tezahüratlar...

Yayınlanma: 08.03.2014 - 15:39
Abone Ol google-news

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Maltepe Meydanı’nda gövde gösterisine dönüşen buluşmada Maltepelilerle buluştu.

Sarıgül: Kadınlarımızın üzerinden elinizi çekin - VİDEO

Meydanı saatler önce dolduran Cumhuriyet Halk Partililer, Mustafa Sarıgül Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç ile seçim otobüsü üzerinde görününce büyük tezahüratta bulundular. Milletvekilleri Müslim Sarı, Kadir Gökmen Öğüt ve Celal Dinçer, PM Üyesi Onursal Adıgüzel’in de destek verdiği miting, havanın soğuk olmasına karşın sıcak bir atmosferde coşku içerisinde geçti. Mitingde ayrıca, Kartal Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Altınok Öz, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri de yer aldı.

SARIGÜL’DEN KILIÇ’A ÖVGÜ
Maltepe Meydanı’nda Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç ile binlerce vatandaş karşısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “Ali Kılıç kardeşime inanıyor, uzun yıllardan beri tanıyor, dürüstlüğünü biliyorum” dedi. Sarıgül sık sık tezahüratlarla kesilen konuşmasında; ”Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mücadeleci tavrıyla Kılıç Maltepe’yi daha ileriye taşıyacak. Hepimizin mücadele hedefi ve amacı ortak.. Barış, özgürlük, demokrasi, inançlara saygı ve laiklik adına bir tarih yazıyorsunuz. Bu ilkeleri göklere taşıdınız. 23 günümüz kaldı ve çok çalışacağız, günler geçtikçe tempomuz daha da artacak. İnanıyorum ki, bu meydanı izleyen ilkeler düşmanları paramparça olmuşlardır. Çalışa çalışa kazanacağız. Çünkü tehlike artık yanımızdan geçmiyor, üzerimize doğru geliyor. Tehlike üzerimize doğru gelirken demokrasiye ve özgürlüklere inanan, bayrağımız ve toraklarımızı koruyan bütün vatandaşlarımız ile el ele, kol kola ve omuz omuza olacağız” ifadelerini kullandı.

Özellikle gençlere de seslenmek istediğini belirten Mustafa Sarıgül, “Sevgili gençler, Türkiyemizin geleceği sizlersiniz. Çok uğraşacaksınız ve çok mücadele vereceksiniz. Zannetmeyin ki burada konuşan ses Mustafa Sarıgül’ün sesi. Burada konuşan ses; Bülent Ecevit’in, İsmet İnönü’nün ve Mustafa Kemal Atatürk’ün sesidir. Sevgili kardeşlerim, ülkemizde bu tür toplantılar yapıyor isek, o iki tane benzetme yapan şahıs sağda solda konuşuyorsa, 50 İslam ülkesi içerisinde inançlara saygılı laik yaşabiliyorsak, bunları Mustafa Kemal ve arkadaşlarına borçluyuz” şeklinde konuştu.

BİZ, HEP BİRLİKTE MALTEPE’YİZ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ü ağırlamak için meydanı dolduran binlerce kişiye teşekkür ederek sözlerine başlayan Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, “Biz Biriz, hep birlikte Maltepeyiz.  İstanbul tarihte ve coğrafyalarda ender rastlanan şehirlerden bir tanesidir. İstanbul inançlarımızın başkentidir. İstanbul kültürlerin başkentidir. İstanbul sizlerle güzel olacak ve sizlerle büyüyecektir. Ancak bir şey var ki, 31 Mart sabahı size söz veriyorum; Maltepe, Sosyal Demokratların ve Maltepelilerin kalesi olacaktır. Bir şey daha biliyorum ki, İstanbul Mustafa Sarıgül Başkanımızla yükselecek ve dünyanın gıpta ile izleyeceği bir kent olacaktır. Ben sizlerle iç içeyim, kapı kapı dolaşıyorum. Dertleşiyor sohbet ediyorum. Ancak şimdi, sözlerimi kısa kesmek zorundayım çünkü, aramızda çok değerli bir isim, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Mustafa Sarıgül var. Artık hep birlikte onu dinlemenin zamanı geldi” dedi.

ARTIK ADAY DEĞİL BAŞKANLAR


Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç’ın ardından söz alan İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, Mustafa Sarıgül ve Ali Kılıç’a artık Başkan adayı değil, ‘Başkan’ diyeceğinin altını çizen Sarı “Çok önemli bir seçim yaşayacağız. 1989’da olduğu gibi Türkiye’nin aydınlık insanları, Türkiye’nin sosyal demokratları, nasıl 1994’te Sultanbeyli’de, Esenler’de iktidara geldi ise, 2014 Mart seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan sandığa gömülecek. Benim bir hayalim var Maltepeliler; Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı okunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ve Maltepe Belediyesi’nde sallandırmak. Ve bunun gerçekleşeceğine de inanıyorum. Bu yetmez! Benim bir hayalim daha var: Cumhuriyet Halk Partisi’ni tek başına iktidar yapmak ve bunun da gerçekleşeceğine inanıyorum. Benim bir hayalim var: Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak ve buna olan inancım da tam. Haydi hep beraber iktidara yürüyelim Maltepeliler” dedi.

Mustafa Sarıgül, görkemli geçen Maltepe mitinginin ardından CHP Fındıklı Mahallesi Seçim İrtibat Ofisi’ni ziyaret etti. Sarıgül’e bu ziyaretinde Milletvekilleri Müslim Sarı ve Celal Dinçer ile CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç da eşlik etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler