Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

AKP Muratpaşa İlçe Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 08.03.2016 - 17:38
Abone Ol google-news


AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, Antalya Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 Ocak 2016'da CHP'nin 35'inci Olağan Genel Kurultayı'nda, 19 Ocak 2016'da ise partisinin grup toplantılarında yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onur ve saygınlığına saldırdığını söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsiyet haklarına saldırı kastıyla fevkalade ağır hakaretlerde bulunduğunu iddia eden Bozdemir, "Cumhurbaşkanımızı 'şeref' ve 'namus' yoksunu bir kişi olarak adlandırmasından dolayı Kılıçdaroğlu hakkında gerekli tahkikatın yapılarak kamu davası açılmasını istedik. Cumhurbaşkanımıza yapılan bu hakaretleri kesinlikle kabul etmiyoruz. İlçedeki 300 arkadaşımızla suç duyurusunda bulunuyoruz. Antalya genelinde ise 2 binden fazla suç duyurusunda bulunulduğunu biliyoruz" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler