BBP'den olay yaratacak açıklama

Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’a gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili olarak Genelkurmay tarafından yapılan açıklamayı doğru bulmadıklarını söyledi.

Yayınlanma: 17.03.2014 - 14:49
Abone Ol google-news

Erzurum Havalimanında partililerle görüşerek bir basın açıklaması yapan Destici, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili Genelkurmay tarafından yapılan açıklamayı doğru bulmadığını ifade etti. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “5 yılda 4 dakikalık radar kayıtlarının akıbeti neden öğrenilemiyor hala muallakta ve tatmin edici cevaplar verilemiyor?" dedi.

Genel Başkan Destici, "Oradaki hava hareketliliği 5 yıl boyunca belirlemek çok mu zordu? Olaydan kısa bir süre sonra orada gerçekten bir hava hareketliliği olmuşsa orada uçan uçaklar kim ne kadar yakın mesafeden geçmiş gerçekten helikopteri düşürebilir mi düşüremez mi çok rahat bir şekilde bunları uzmanlar ortaya koyarlar.

Hala bugün bizim geldiğimiz noktada en büyük şüphelerimizden bir tanesi bu radar kayıtlarının verilmemesinden dolayı bu helikopteri uçaklar düşürdü ama yanlışlıkla mı bilerek mi devletin en tepelerinde bile bu kuvvetli şüphe olarak devam ediyorsa biz bu işin peşin bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Genelkurmay'dan Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler