'Alo Fatih vardı, şimdi alo Mustafa çıkmış'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam sızdırılan ses kayıtlarına anlatarak, "Yandaş bir gazetenin patronuna telefon ediyor. Eskiden alo Fatih vardı, şimdi alo Mustafa çıkmış. Telefon ediyor, Mustafa’da esas duruşta" diye konuştu.

Yayınlanma: 18.03.2014 - 14:54
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Muğla mitinginde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İnternette yayınlanan son ses kayıtlarına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP lideri, "Geçen gün yeni ses kayıtları internete düştü. Yandaş bir gazetenin patronuna telefon ediyor. Eskiden alo Fatih vardı, şimdi alo Mustafa çıkmış. Telefon ediyor... Mustafa da esas duruşta. Diyor ki, senin gazetende diyor senin başörtülü yazar var, nasıl onu yazar diyor. Kem küm falan, işine son vereceksin diyor. İşinden attırıyor" diye konuştu.

Erdoğan'ın türban üzerinden siyaset yaptığını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Sizin başörtünüz üzerinden siyaset yapan bir diktatör, bir başörtülü kadının gazetede yazı yazmasına tahammül edemiyor ve ekmeğinden ediyor. Bir tek şey istiyorum sizden elinizi vicdanınıza koyun sandığa öyle gidin" şeklinde konuştu.

Yolsuzluk ve rüşvet skandallarına da değinen Kemal Kılıçdaroğlu, "Siz hiç bakanların çocuklarının yatak odalarında milyonlarca dolar olabileceğini düşünür müydünüz" diye sordu. "Ben buradan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren vatandaşlara seslenmek istiyorum. Ben hükümeti eleştiriyorum diye bu eleştirileri almayın. Elbette ki sandığa gidip oy kullandınız. Çünkü onlar size bize oy verin yolsuzluğu, yasakları engelleyeceğiz dediler. Ama 17 Aralık, Mevlana’nın düğün gecesinde bir olayla karşılaştık" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Türkiye Devletini soyan bir hükümetle karşılaştık" diyerek bu gerçeği kimsenin unutmaması gerektiğini dile getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler