Yandaş 'Davutoğlu'yla gitmez' dedi, havuz medyasının manşetlerini 'damat' süsledi

'Havuz medyası'nın kanallarından A Haber'de Başbakan Ahmet Davutoğlu için söylenen, "AK Parti artık Davutoğlu ile yoluna devam edemez" sözlerinin ardından Erdoğan medyasının bugünkü manşetlerini damat Berat Albayrak süsledi.

Yayınlanma: 21.04.2016 - 13:16
Abone Ol google-news

AKP'deki 'taht' savaşı dün akşam Erdoğan'a yakın A Haber'de yayınlanan 'Toplumsal Hafıza' programında iyiden iyiye gün yüzüne çıktı. Star Gazetesi yazarı Nasuhi Güngör, dün akşam yayınlanan programda, "AK Parti artık Davutoğlu ile yoluna devam edemez" diye konuştu.



Nasuhi Güngör'ün bu sözlerinin sabahında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın 'havuz' medyasının birinci sayfalarını, Erdoğan'ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın sözleri ve fotoğrafları süsledi. 'Erdoğan medyası'nın gazete sayfalarında dikkat çeken bir diğer nokta ise; gazete temsilcilerinin Albayrak ile el sıkışan fotoğrafları oldu.

"ERDOĞAN VAZGEÇİLMEZ" VE "BAŞKANLIK SİSTEMİ" MESAJI

Sabah, Star ve Akşam gibi gazetelerin sayfalarında, damat Berat Albayrak'ın, "Erdoğan'ın vazgeçilmez olduğu" yönündeki mesajları yer aldı. Albayrak'ın sözlerini birinci sayfasına taşıyan gazetelerden Sabah, "Türkiye'nin rejim değil, sistem sorunu var" başlığını atıp, "Güçlü iktidar dönemlerinde büyümüş, diğer dönemlerde kaosla karşı karşıya kalmış bir ülkeyiz. İki ileri bir geri olmuş hep. 7 Haziran - 1 Kasım arası dönem Türkiye için bir demo oldu. Türkiye'nin daha istikrarsız dönemlere dönme lüksü yok. Türkiye sisteme dayalı çözüm istiyorsa bunun yolu yeni Anayasa'dan geçiyor. Anayasa olmazsa olmaz" sözlerine yer verdi.

"KARŞILIKLI OPERASYON" İDDİASI

Aylardır gündemde olan AKP içindeki liderlik çekişmesi, Davutoğlu için söylenen "Onunla yola devam edilmez" sözlerinin ardından, Binali Yıldırım'a yakın olduğu belirtilen Albayrak'ın manşetleri süslemesi, "Binali Yıldırım'a operasyon" olduğu iddia edilen "oğlunun kumar fotoğrafları" sonrasında yeni bir hamle olarak yorumlandı.

 

GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon