Erdoğan'ın Edirne'deki gündemi yine Sarıgül

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Edirne'de yaptığı mitingte de Sarıgül'e yüklendi. Erdoğan'ın Sarıgül'e yüklenmesi AKP'nin İstanbul'daki oylarının düştüğünün kanıtı olarak görülüyor.

Yayınlanma: 19.03.2014 - 14:59
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Edirne mitinginde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Eğer bunlar dürüstse samimiyse bu seçimde Ak Parti birinci parti çıkmazsa ben genel başkanlığı bırakırım, bırakırım. Çünkü siyaset başa oynamak için yapılır. Şurada dört yıldır genel başkan Kılıçdaroğlu, üç seçimde de nal topluyor nal. Buna sormak lazım sesleniyorum. Bu seçimde inanıyorum ki sen yine arkadan nal toplayacaksın. Sen bırakmaya hazırım, sen de bırakmaya hazır mısın? Bırakamaz, o koltuğun sıcakları onu bırakamaz. İnsanlara koltuklar şeref kazandırmaz, insanlar koltuklara şeref kazandırır. Onun için CHP genel başkanı o koltuğa oturduğundan beri tek bir şey söylüyor. Mazotu 1,5 lira yapacağım. Yapabilir mi? Böyle vaatlerde bulunan partileri Türkiye çok gördü. Mazotun fiyatını indireceğiz dediler, her aileye maaş bağlayacaklardı hikaye.

GÜNDEMİ YİNE SARIGÜL

Yine bir uçuk vaatler. Şimdi bunlar nerede? Verdikleri eser var mı? Yok. Sürekli atıyorlar. Hayatları bunun üzerine inşa edilmiş. Çıkmış İstanbul’a bir aday bulmuş, klasörün önünde resim çektirmişti. İhraç etmişlerdi o zatı. Getirdiler belediye başkan adayı yaptılar. Şimdi çıkmış ne diyor? Ben belediye başkanı olduğum zaman, üçüncü köprüyü yıkacağım. Bir tanesi daha var, yıkacağım. Bir tanesi diyor ki, Haliç’teki yapılmış olan Taksim-Yenikapı köprüsü için İstanbul’un siluetini bozuyor diyor. Bunlar herhâlde silueti takım elbiseyle karıştırıyorlar. Çünkü bunların böyle bir şeyi yapmaya gücü yetmez. Gidiyor, Galata Köprüsü'nde balık tutuyor. Biz geldik Haliç’i temizledik.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler