1 Mayıs afişi asan üniversitelilere bıçaklı saldırı: 4 yaralı

Eskişehir'de 1 Mayıs afişi asan üniversite öğrencileri, karşıt görüşlü başka bir grubun saldırısına uğradı. İkisi bıçakla 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 28.04.2016 - 19:35
Abone Ol google-news
 
Olay, Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde meydana geldi. 1 Mayıs afişleri asan Öğrenci Kolektifi üyeleri ile karşıt görüşlü bir grup arasında tartışma çıktı. Karşıt gruptan olanlar, cep telefonlarıyla arkadaşlarını arayıp olay yerine çağırdı. Araçlarla gelenler, afiş asan ve çoğunluğu Anadolu Üniversitesi öğrencisi olan gruba saldırdı.
 
Olayda Umut Henden karnından, Barışcan Erol da sol bacağından bıçaklandı. Soner Türkyılmaz ile Buket Şahin ise kavga sırasında yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı. Yaralı 4 öğrenci, ambulanslarla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, 2 kişiyi bıçakladığı öne sürülen Emre Akbulut'un da aralarında bulunduğu 3 kişiyi yakalayarak gözaltına alındı. Şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine götürüldü.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler