Devlet Bahçeli'den 'Pelikan Dosyası' ve 'Oktay Vural' açıklaması

MHP'deki kriz derinleşmeye devam ediyor. Muhaliflerle birlikte hareket ettiği öne sürülen Oktay Vural ile Genel Başkan Devlet Bahçeli arasında soğuk rüzgarlar esti. Grup toplantısından sonra konuşan Bahçeli, Vural ile aralarında bir sorun olmadığını söyledi, 'Pelikan dosyası' için "fitne" dedi.

Yayınlanma: 03.05.2016 - 10:52
Abone Ol google-news
<video:526561>

MHP'deki kurultay süreci için alınan "ihtiyati tedbir" karının ardından başlayan kriz, derinleşmeye devam ediyor. Muhalif isimlerle birlikte hareket ettiği iddia edilen partinin en etkili isimlerinden Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın "MHP'nin kurultayı 18 Mart 2018'dir" başlıklı bildiriye imza atmadığı öne sürülmüştü.

Bahçeli'den Erdoğan'a 1919 tepkisi

Bu gelişmenin ardından Bahçeli ile ipleri kopardığı iddia edilen Vural bugün MHP'nin grup toplantısına katıldı. En ön sıradaki yerini alan Vural, Bahçeli'yi ayakta karşıladı ancak iki ismin tokalaşmaması gözlerden kaçmadı.

BAHÇELİ'DEN 'PELİKAN' TEPKİSİ VE 'OKTAY VURAL' AÇIKLAMASI

Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. "Oktay Bey çok değerli kardeşimizdir. Bizi bölmeye çalışıyorsunuz" diyen Bahçeli, "Şimdi de Pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Fitnenin yayılmasına katkı sağlamayız" dedi.

Fotoğraf: Gonca Senay


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler