AKP'liler Meclis'te birbirini ezdi: Eski bakan hastaneye kaldırıldı

Bugün AKP grup toplantısının ardından Meclis içinde eski AKP'li Bakan Nihat Zeybekçi'ye, AKP İzmir Milletvekili Nükhet Hotar arabayla çarptı...

Yayınlanma: 03.05.2016 - 19:58
Abone Ol google-news

Bugün AKP grup toplantısının ardından Meclis içinde eski AKP'li Bakan Nihat Zeybekçi'ye, AKP İzmir Milletvekili Nükhet Hotar arabayla çarptı.



Gerçekmuhabir.com'un haberine göre grup toplantısından çıktıktan sonra Meclis bahçesinden yürüyerek Halkla İlişkiler binasındaki makam odasına geçmek isteyen eski bakan AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi ve koruma polisine araba çarptı.

Zeybekçi neye uğradığını şaşırırken, bir anda ayağı çarpan aracın altında kalarak ezildi. Zeybekçi’nin koruması Murat Ekinci ise kazada daha da büyük bir yara aldı. Kolu kırılan koruma polisi çevredekiler tarafından müdahale edilerek çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

AKP’li Zeybekçi’ye çarpan aracın şoförünün arabayı terk ederek kaza mahallinde kaçtığı görüldü. Gercekmuhabir’in edindiği bilgilere göre; kazayı yapan aracın şoförü de AKP’li çıktı. Kaza yapan kişi AKP İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’dı. Hotar’ın panikleyerek olay yerinden uzaklaştığı, ardından şoförünü olay yerine göndererek arabasını çektirdiği öğrenildi.

Kaza sırasında Meclis’te bulunan vatandaşlar da kaza anında Hotar’ın aracın içinde oturduğunu teyit etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler