Erdoğan'dan Suriye'ye: Tokadımız ağır olur

Başbakan Erdoğan, sınırda düşürülen Suriye uçağı ile ilgili olarak “Eğer sen benim hava sahamı ihlal edecek olursan bundan sonra bizim tokadımız ağır olur. Onun için ben başta Genelkurmay Başkanım olmak üzere Silahlı kuvvetlerimizi o şerefli pilotlarımızı hava kuvvetlerimizi tebrik ediyorum” dedi

Yayınlanma: 23.03.2014 - 14:56
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye sınırındaki uçağın Türkiye tarafından düşürüldüğünü doğrulayarak, "Suriye uçağı saat 12.15 civarı sınırımızı ihlal etti. F-16'larımız kalktı, bu uçağı vurdu. Ben başta Genelkurmay Başkanımız olmak üzere pilotlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Kocaeli'nde vatandaşlara seslenen Erdoğan, Suriye uçağının düşürülmesine ilişkin, "Bizim sınırlarımızı, hava sahamızı ihlal ettiler. F-16'larımız kalktı ve bu uçağı vurdu" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Eğer sen benim hava sahamı ihlal edecek olursan, bundan sonra bizim tokadımız ağır olacak. Onun için ben başta Genelkurmay Başkanım olmak üzere, silahlı kuvvetlerimizi, o şerefli pilotlarımızı huzurlarınızda tebrik ediyorum, Hava Kuvvetlerimizi tebrik ediyorum. Mesele bu."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler