Muharrem İnce: Ülke elden gidiyor, köprüden önce son çıkış

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinde umut görmediğini belirterek değişim istedi. İnce konuşmasında "Ülke elden gidiyor, hala diyorum ki köprüden önce son çıkış var" sözlerini kullandı.

Yayınlanma: 24.05.2016 - 21:17
Abone Ol google-news

<video:539474>

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunumuyla ekrana gelen Tarafsız Bölge programına canlı yayın konuğu oldu. CHP'li İnce'den genel merkezi kızdıracak açıklamalar geldi. 

Sözlerine 'CHP umut veren bir parti konumunda ise beni ciddiye almasınlar' diyerek başlayan İnce, 'Ancak önümüzdeki seçimde CHP Genel Başkanı'nın Başbakan olmayacağına inanıyorsanız, umut görmüyorsanız bu değişime imkan sağlamanız gerekir' dedi. 

CHP'de umut görmediğini belirten İnce, 'Bir değişim ve dönüşüm yapalım. Bir uyarı görevi yapıyorum. İşler iyi gitmiyor diyorum.' ifadesini kullandı. Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle: 

Dokunulmazlıklar için AYM'ye verilecek imzalar


Ben HDP'ye destek vermem, peşlerine takılmam. Dokunulmazlığı gerekirse CHP AYM'ye götürür, HDP'nin peşine takılmam.

Kılıçdaroğlu'nun gerekirse hapse girerim sözlerine yönelik: Doğru bulmuyorum

Benim hapse girmek gibi görevim yok, neden hapse girecekmişim Şık bulmuyorum, doğru bulmuyorum.Dokunulmazlıklarda rüşvetçiler, 4 bakan var mı?, bakanların dokunulmazlığı ömür boyudur. Eski bakansınız TBMM sizi sevk etmeedikçe yargılanmazsınız.
Erdoğan, sen mahkeme misin, ey Erdoğan milletim Saray'da suçlu Cumhurbaşbakanı istemiyor.

Muhalefet sinmiş durumda

Muhalefet sinmiş durumda. Ben doğru bulduğum işi yaparım. Doğru yerini bulur. İlkeli, tutarlı siyaset yapmak gerekir. Irka, mezhebe, banka cüzdanına göre siyaset yapılmaz. Daha önce kurultayda işlerin iyi gitmediğini söyledim. Şimdi bana haklısın diyorlar. Aman yönetimle dalaşmayın, yeniden milletvekili olayım dedik, hata yaptık diyorlar.

'Ülke elden gidiyor, köprüden önce son çıkış'

Cumhurbaşkanı'nın mesajı okunuyorken ayağa kalkıyorlar, tek rakibi Kuzey Kore. CHP'nin buradan çıkış kapısı olması gerekir. Ülke elden gidiyor. Uyarı görevimi yapıyorum. Hala diyorum ki köprüden önce son çıkış var. Muhafazarkarlar, Kürtlerle barışabiliriz. CHP'nin silkinmesini yaparız. CHP değil de MHP bunu başarırsa göreceğiz gelecekte olacaklar. Bu durumda CHP'den MHP'ye oy kayması olacak. Çıkın sokağa sorun.

Kan dökmeden bunu yapamazsınız sözü ile kararlılığımıza vurgu yaptı. Tabii kendi üslubu ile söyledi. Mesele sert olma meselesi değil, mesele güven meselesi. Artık güven kalmadı. Yenilenmekten korkmamak lazım.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler