Yavaş: Silahlı 100 provokatör Ankara'ya getirildi

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'tan çok önemli açıklama: Oy sayımı sırasında sabote amaçlı kullanılmak üzere Ankara dışından yüzden fazla silahlı provokatörün Ankara’ya getirildiği iletildi.

Yayınlanma: 25.03.2014 - 12:20
Abone Ol google-news

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, seçime sayılı günler kala Twitter hesabından çok ciddi iddiaların yer aldığı açıklamalarda bulundu.

Başkent Ankara'ya 100'den fazla silahlı provokatör getirildiğinin iletildiğini yazan Yavaş, bu kişilerin oy sayımlarını sabote edeceğini söyledi.

Mansur Yavaş'ın tweetleri şöyle:

Tarafımıza iletilen bilgiler, henüz İvedik'te yaşanan olayın sıcaklığı geçmeden daha fazlasının yaşanacağını gösteriyor.

Devletimizin önemli birimlerinden tarafımıza yapılan uyarıları konu alan bir basın toplantısı gerçekleştirdik.

Öncelikle; bana ve ekibime yönelik ciddi bir saldırı planlandığı bildirildi.

Kaos çıkarmak için,MHP’liler tarafından yapılmış gibi CHP bürolarına,CHP’liler tarafından yapılmış gibi MHP bürolarına saldırılar yapılacağı

Oy sayımı sırasında sabote amaçlı kullanılmak üzere Ankara dışından yüzden fazla silahlı provokatörün Ankara’ya getirildiği iletildi.

İç barışın, kardeşliğin ve hizmetin geri plana itildiği, kazanmak için her yolun denendiği bu yaklaşımlar sadece çaresizliğin göstergesidir.

Ben ve ekibim nasıl kendimizden eminsek, Ankaralı hemşehrilerimiz de müsterih olsunlar. Kararlılığımız bozulmayacak, yılmayacağız.

Hiç kimse, Ankaralıların iradesine gölge düşürmeye çalışmasın. #BenimSevdamAnkara ve Ankaralılar her şeyin farkında.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler