CHP'li Haluk Koç: Bir süre sonra bu gece çok farklı anılacak

CHP Sözcüsü Haluk Koç sandık sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Koç, "Sonuçların maalesef sayın Gökçek'e bir kabus gecesi yaşatacağı ortadadır. Çankaya'da yüzde 67-70 arasında Cumhuriyet Halk Partisi. AKP'yi önde gösteren bir Anadolu Ajansı ön haberi çıkıyor. Buna bile tenezzül ediyorlar" dedi.

Yayınlanma: 30.03.2014 - 23:08
Abone Ol google-news

Sandık sonuçlarında manipülasyon yapıldığını söyleyen Koç, "Gerek AKP'nin Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı, gerek İstanbul'un il başkanının çığırtkanca açıklama yaptığını görüyoruz.

CHP'li Haluk Koç: Bir süre sonra bu gece çok farklı anılacak - VİDEO

Çok çirkin seçim manipülasyonlarının yapıldığı bir gecedeyiz. Üzülerek söylüyorum devletin resmi ajansı Anadolu Ajansı, bu manipülasyonların merkezi olarak çalışıyor. Şu ana kadar elimize ulaşan veriler ve YSK'nın girdiği rakamlara göre  metropol şehirlerde Cumhuriyet Halk Partisi, bazı yerlerde başa başa, bazı yerlerde belirgin şekilde önde olmasına rağmen şimdiden seçim sonucunu kendileri kazanmış gibi bir ön hazırlık içine  girmektedirler. Üzülerek söylüyoruz. Kim ne yaparsa yapsın Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri de Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül verenler de bu ülkede temiz ve aydınlık bir gelecek umut eden tüm yurttaşlarımız da hep beraber hem sandıklarda hem de ilçe seçim kurullarında tutanakların birleştirilmesi noktasında görevlerine ısrarla devam ediyorlar" diye konuştu.


"NE YAPALIM HIRSIZLIK, YOLSUZLUK BÖYLE BİR ŞEY"

"2-3 saat sonra zafer ilan ettiklerini zannedenlerin ilan ettikleri sonuçların farklı bir yansıması olursa hiç  şaşırmayın. Çünkü bir yere kadar gerçeği örtebilirler. Ne yapalım hırsızlık, yolsuzluk böyle bir şey. Başka konularda alışkın olanlar sandıkta da benzer şeyleri yapmaya çalışıyorlar. Sonuna kadar mücadelemize devam ediyoruz. Hiçbir şekilde bu manipülatif haberlere kanmasınlar. Cumhuriyet Halk Partisi şu anda, bütün büyük metropollerde AKP'nin önünde gitmektedir" dedi.


"SONUÇLARIN GÖKÇEK'E BİR KABUS GECESİ YAŞATACAĞI ORTADADIR"

Sandık sonuçlarına değinen Koç, "Sonuçların maalesef sayın Gökçek'e bir kabus gecesi yaşatacağı ortadadır. Çankaya'da yüzde 67-70 arasında Cumhuriyet Halk Partisi. AKP'yi önde gösteren bir Anadolu Ajansı ön haberi çıkıyor. Buna bile tenezzül ediyorlar" dedi.

 İstanbul'un değişik ilçelerinde elektrik kesintilerinin olduğunu söyleyen Koç, bu durumun kabul edilmeyeceğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler