İfade vermeye gideceğini açıklayan Bülent Mumay gözaltına alındı

Hakkında gözaltı kararı olan gazeteci Bülent Mumay, polis tarafından asayiş şubeye götürüldü. Daha önce ifade vermek için adliyeye gideceğini açıklayan Mumay'ın avukatı Eren Şener yaptığı açıklamada, "Gözaltı süresini çok uzun tutmaya çalışacaklar" dedi.

Yayınlanma: 26.07.2016 - 23:12
Abone Ol google-news


Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grup asker tarafından, 15 Temmuz günü gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde başlayan soruşturmalar kapsamında gazeteciler için de gözaltı kararları çıkartılmıştı.

Hakkında gözaltı kararı bulunan gazeteci Bülent Mumay, dün akşam saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Mumay'ın gözaltına alındığını avukat Levent Aydaş, Twitter'daki hesabından duyurdu. Aydaş, "Bülent'i şimdi aldılar. Gayrettepe Asayiş'e gidiyoruz" diye yazdı.

Mumay'ın gözaltına alınmasının ardından bir açıklama da avukatı Eren Şener'den geldi.

BirGün gazetesine konuşan Şener, Mumay'ın ifadesinin ne zaman alınacağının belli olmadığını söyledi. "Süreyi çok uzun tutmaya çalışacaklar" diyen Şener, "Savcı gözaltılar ile ilgili çok farklı kişilerin dosyada olduğunu, suçluyla suçsuzu ayıracağını söyledi" dedi.

Medyaya darbe operasyonu... Nazlı Ilıcak İstanbul'a getirildi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler