Kılıçdaroğlu saldırıdan sonra halka seslendi: Ucunda ölüm de olsa gideceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artivn'in Ardanuç ilçesi yakınlarından geçişi sırasında ateş açıldı. Kılıçdaroğlu saldırının ardından Artvin'de konuşma yapıyor.

Yayınlanma: 25.08.2016 - 18:10
Abone Ol google-news

<video:590881>

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü saldırının ardından Artvin Ardanuç'ta konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu,"Allah'ın verdiği bir can var, 'o can bu ülke uğruna feda olsun'  diyeceğiz. dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle:

"Cumhuriyete inanacağız. Kurucu ilkeleredn uzaklaşırsanız bugünkü tabloyla karşılaşırsınız. Başımıza bir de FETÖ belası çıktı.

Sizin için çalışacağım, sizin için mücadele edeceğim.Bugün bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldık. Bir şehidimiz var, beni en çok üzen o. O kurşular havaya atılsaydı. Terör hepimizin yüreğini burkuyor. Programlarımı iptal etmedim, ucunda ölüm de olsa gideceğim.

Kendi tarihimizi ve Mustafa Kemal'in tarihini bileceğiz. O nedenle biz Mustafa Kemal'le gurur ve onur duyduk. Belediye başkanlarından tek bir isteğim var, herkesin başkanıdır, ayrım yapmayacak.

Hepimiz Türkiye'nin geleceği için umutsuz olmayalım. Bizim kitabımızda umutsuzluk yoktur. Gençler  bizim onurumuzdur. Güzel bir Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz."

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna pusu: Ateş açıldı: 1 şehit, 2 yaralı

CHP'li Bekaroğlu: Bu konvoya bir saldırıdır

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna kurulan pusunun hafızalara kazınacak fotoğrafları...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon