AKP'den akılalmaz açıklama: Biz saftık bilmiyorduk, Kılıçdaroğlu 'FETÖ'den yargılanmalı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, kendilerinin "saf" olduğunu söyledi, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ'yü bildiğini dile getirip yargılanması gerektiğini savundu.

Yayınlanma: 12.11.2016 - 08:54
Abone Ol google-news

CHP'nin yayınladığı bildiri için "skandal bir faaliyettir" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "17 Aralık'tan sonra" 'FETÖ' ile işbirliğine geçtiğini söyledi. "Biz hadi saftık bilmiyorduk ama sen biliyordun onların terör örgütü olduğunu" diyen Aktay, Kılıçdaroğlu'nun "hesap vermesini" istedi.

Aktay'ın açıklamaları şöyle:

- Cürmü meşhut halindeki bir suçu örtbas etmeye çalışmak aslında Kılıçdaroğlu'nun skandal bir faaliyetidir. Kılıçdaroğlu bu şekilde teröre aslında destek verme konumuna kendini düşürmektedir ki Atatürk'ün partisi olduğunu iddia eden, Atatürk'ün partisini yönetiyor olduğunu iddia eden bir Genel Başkana bu kesinlikle hiç yakışmamaktadır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu tehlikeli yoldan behemehal geri dönmesi gerekir. Yoksa bu yol, partisini de bir uçuruma sürüklemektedir, partisini bir Türkiye partisi olmaktan çıkarıp marjinal terör örgütü payandası bir örgüt konumuna düşürmektedir.

- 17 Aralık'tan sonra sen onunla ilişkiye geçtin, ortaya çıktıktan sonra sen işbirliğine geçtin onunla. Esas hesap vermesi gereken şey bu, esas hesap verilmesi gereken konu bu. Biz hadi saftık bilmiyorduk ama sen biliyordun onların terör örgütü olduğunu. Bize bunu anlatmaya çalışıyor.

"Birisi bize 'cemaatçi' mi dedi?"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler