'Cinsel istismar' önergesini veren AKP'liden rezil savunma: Düğüne siyasiler gelmiş...

Türkiye'yi ayağa kaldıran skandal 'cinsel istismar' önergesinin altında imzası bulunan milletvekillerinden AKP'li Ramazan Can, önergeyi geri çekmeyeceklerini belirterek, "Yargıtay’dan bize çok talep geliyordu. Türkiye’nin bu kanayan yarasının çözmemiz gerekiyordu" dedi.

Yayınlanma: 19.11.2016 - 11:48
Abone Ol google-news

AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, altına imza attığı skandal 'cinsel istismar' önergesi hakkında konuştu. RS FM'e açıklamalarda bulunan Ramazan Can, cinsel istismara ilişkin suçlara en ağır cezanın AKP döneminde verdiğini öne sürerek şunları söyledi:

Türkiye, AKP'nin skandal önergesini tartışırken Almanya'dan önemli adım

"DÜĞÜNE SİYASİLER KATILMIŞ..."

"Zorla tecavüz, şudur budur doğru şeyler değil. Buradaki hadise evlenme yaşı tutmadığı halde bir evlenme yapılmış, bir akit edilmiş düğün dernek kurulmuş, düğüne siyasiler protokol katılmış neticede bu hadiseden bir çocuk meydana gelmiş.

"TRAVMATİK DURUM"

"Doktorun ihbarı üzerine savcılık devreye girmiş on küsür yıl ceza almış ve kız çocuğu bebeğiyle ortada kalmış. bunun üzerine bu travmatik duruma karşı bir önlem almamız gerekiyor."



Yargıtay'dan kendilerine çok sayıda talep geldiğini söyleyen Can, "Bu tür hadiselerde vereceğimiz cezalarla çocuğu dağa kaldırmış, tecavüz etmiş alçak sapıklara vereceğimiz cezalar aynı olamaz" ifadelerini kullandı.

"BİZİM DE ÇOCUĞUMUZ VAR"

AKP'nin bu yasayı çıkarma amacının toplumdaki sorunları çözmek olduğunu söyleyen Can, ‘bizim muradımız cinsel istismar suçlarında cezaları arttırıp bunları ayırmak. Bizim de çocuğumuz var, Allah muhafaza’ dedi.

"ÖNERGEYİ GERİ ÇEKMEYECEĞİZ"

Can, ‘Önergeyi geri çeker misiniz’ sorusuna ise, ‘Kesinlikle! Biz önergemizin doğru olduğuna inanıyoruz’ şeklinde cevap verdi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/thumbs/984x440/Archive/2016/11/18/632708_cover_mainslider_big.jpeg?lastModified=1479491479902


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler