Kılıçdaroğlu: Huzur içinde yaşamak istiyoruz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Beşiktaş'taki 39 kişinin öldüğü bombalı saldırılara ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Huzur içinde yaşamak istiyoruz" dedi.

Yayınlanma: 11.12.2016 - 22:16
Abone Ol google-news
<video:643464>



Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısını lanetleyerek, saldırıları yapanların amaçlarına asla ulaşamayacağını vurguladı ve terörsüz bir Türkiye'de huzur içinde yaşamak istediklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu twitter hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da yapılan alçak terör saldırısını lanetliyorum. Ülkemize kastedenler, alçak saldırılar yapanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklar! Polislerimize ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun. Bu kara günlerin bir an önce son bulmasını diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Teröre karşı çıkmak da yüreğinde insan sevgisi olan herkesin temel görevidir. Terörsüz bir Türkiye'de, farklılıklarımızı zenginlik görerek, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Polis ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Beşiktaş'ta canlı bomba ve bombalı araçla saldırı: 38 şehit, 155 yaralı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler