Kılıçdaroğlu'ndan çok sert 'başkanlık' tweet'leri: Millet can korkusuyla yaşarken...

Kılıçdaroğlu, Anayasa değişikliğine ilişkin Twitter’dan değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma: 10.01.2017 - 20:25
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Günümüz ve tarih, tek adama teslim edilmiş ülkelerin felaket örnekleri ile doluyken, yeni bir felaketi ülkemize getirmek istiyorlar. Millet can korkusuyla yaşarken, yas tutarken, çözüm mercii olan TBMM’yi bir kişinin başkanlık hırsı için meşgul etmenizi bu millet unutmaz!” paylaşımında bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Anayasa değişikliğine ilişkin Twitter’dan değerlendirmelerde bulundu. “Anayasalar değişebilir” diyen Kılıçdaroğlu’nun tweetleri şöyle:

“Biz mevcut anayasanın değişmesine değil, tüm gücün tek bir kişinin elinde toplanmasına ve denetlenmemesine karşıyız. Günümüz ve tarih, tek adama teslim edilmiş ülkelerin felaket örnekleri ile doluyken, yeni bir felaketi ülkemize getirmek istiyorlar.

“MİLLET CAN KORKUSUYLA YAŞARKEN”-

Terörün, OHAL’in gölgesinde, halktan kaçırılarak yapılan anayasa, halk için değil bir kişinin ve ailesinin geleceği için yapılan anayasadır! Millet can korkusuyla yaşarken, yas tutarken, çözüm mercii olan TBMM’yi bir kişinin başkanlık hırsı için meşgul etmenizi bu millet unutmaz!”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler