Başbakan Binali Yıldırım'dan Meclis'teki kavga için açıklama

Başbakan Yıldırım cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularılarını yanıtladı. Yıldırım Meclis'te yaşanan gerginliklerle ilgili konuştu.

Yayınlanma: 20.01.2017 - 14:46
Abone Ol google-news
<video:662791>

Anayasa görüşmeleri esnasında mecliste meydana gelen olaylara değinen Başbakan Binali Yıldırım, "Milletvekillerimizin daha sakin olması milletin de arzusudur. Milletin vaktini kimsenin harcamaması gerek" dedi.

DEVLET BAHÇELİ İDDİALARI

Sayın Devlet Bey'i tanıyamamışlar. Devlet bey milletin menfaati konu olduğunda hiçbir siyasi saikle hareket etmez. Önemli kriz anlarındaki duruşu bunun ispatıdır. Söylenen sözler, anayasa teklifinin geçmemesi için anlamsız kampanyanın parçasıdır.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

Gündemimiz anayasa değişikliği, TBMM'de kabul edildikten sonra inşallah milletimizin önüne gelecek ve millet kararını verecek. Umudumuz, millet bu değişikliği onaylayacak şekilde karar verecektir.

TRUMP'I ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Trump'a başarılar diliyoruz, Dünyanın bir çok yerinde ABD yeni yönetiminden beklentiler var. ABD'ye küresel problemler konusunda önemli görevler düşüyor. Ayrıca iki gün önce de beyan ettim. ABD-Türkiye ortaklığı köklü bir geçmişe sahip. Geçmiş dönemde bazı yanlışlıklar oldu, soğukluk yaşandı. Yeni yönetimde bunun ortadan kalkacağına inanıyoruz. FETO'nun iade edilmesi başta olmak üzere Suriye'de Irak'ta Türkiye'nin başını ağrıtan terör gruplarına verilen desteğin durması, ABD hakkındaki olumsuz algının düzeltilmesine ilişkin adımlar atılacağına inanıyoruz. Trump'ı zor günler bekliyor. Atacağı adımlar önemli olacaktır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler