TRT'nin yüzsüzlüğü... CHP'li Ali Şeker'den telif istedi

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TRT’nin Şeker TV’den telif hakkıyla ilgili bir talebi olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 08.02.2017 - 17:49
Abone Ol google-news


CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TRT’nin Şeker TV’den telif hakkıyla ilgili bir talebi olduğunu belirtti. TRT, anayasa değişiklik teklifi görüşmelerinde yayın yapmamış, CHP'li Ali Şeker, Meclis'teki görüşmeleri canlı yayınlamıştı.

CHP'li Ali Şeker'in açıklaması şöyle:

“Görevini yapmayan 80 milyonun hayatını etkileyecek, hayatını zindana çevirecek bir süreci halktan kaçıranlar, ayıplı bir malmış gibi halka göstermek istemeyenler geçenlerde bize youtube üzerinden yayınladığımız rahmetli Kamer Genç’in daha önce Fetullah Gülen ile ilgili yapmış olduğu uyarılar ile ilgili bir video kaydını TRT’den parasını ödeyerek aldık ve bu parasını ödeyip aldığımız TRT’deki bu kayıtları kendi youtube kanalımıza, kendi adıma olan kanala ki onun adı şu anda Şeker TV olarak devam ediyor. Oraya yükledim. Ve halk 300 binin üzerinde bu görüntüyü izledi.

Youtube üzerinden TRT, Şeker TV’den telif hakkıyla ilgili bir talebi olduğuna dair bildiriyi bize ulaştırdı. Bununla ilgili mücadele edeceğiz.

Bu TRT ile ilgili bu telif hakkı konusundaki talep üzerine biz de artık en iyi FETÖ yalakası diye bir ödül vermeyi düşünüyoruz.”

“CADI AVIDIR”

Son çıkan KHK’ye ilişkin de Şeker, “Bu bir muhalif avıdır, bu bir cadı avıdır” dedi.

Bir soru üzerine Şeker, “Biz bu görüntüleri ücret ödeyerek TRT’den alıyoruz. Alıp sosyal medyamıza koyuyoruz ki insanlar oradan düzgün görüntü izlesinler. TRT’nin yapması gereken görevi biz yapıyoruz. Biz yaptığımız içinde böyle youtube üzerinden telif hakkıyla ilgili sorunlarla muhatap oluyoruz. Ama kalkmış bir de telif talebinde bulunuyorlar. Bu TRT açısından utanç verici bir şey” dedi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler