Muhtar ve gençlere elden mektup

Kılıçdaroğlu’nun yazdığı, referandumda “hayır” mektupları, gençlere ve muhtaralra verilecek

Yayınlanma: 23.02.2017 - 07:14
Abone Ol google-news

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Kılıçdaroğlu’nun yazdığı, referandumda “hayır”ın Türkiye’nin geleceğine dair taşıdığı önemi anlatan mektuplar mahalle temsilcileri tarafından gençlere, Cumhuriyet ve demokrasinin önemini vurgulayan mektuplar ise il ve ilçe başkanları tarafından muhtarlara elden verilecek.

Toplantıda; Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Kayseri, Samsun ve Diyarbakır’da olmak üzere toplam 7 mitingin yapılmasının tartışıldığı öğrenildi. Mitinglerin yer ve zamanına ilişkin net karar henüz alınmadı.

Eski siyasiler toplanıyor

CHP’nin pazar günü gerçekleştireceği eski milletvekili, Parti Meclisi üyeleri ve il başkanlarının katılacağı etkinlik de MYK’de ele alındı. Kılıçdaroğlu’nun 13.00’te başlayacak toplantının açış konuşmasını basına açık yapması bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun 1500 eski partiliye gönderdiği davetiyede “ortak ses çıkarmalıyız” vurgusu yapıldı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin Ankara’ya yapmayı planladığı ziyaretin de gündeme getirildiği toplantıda söz konusu ziyarete ilişkin, “Barzani ziyaretiyle ‘hayır’ demeye hazırlanan Kürt seçmene yönelik psikolojik bir algı operasyonu yürütülmeye çalışılıyor” yorumu yapıldığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler