Erdoğan'dan tehdit: Hiçbir Batılı güvenle sokağa adım atamaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa ülkeleri ile yaşanan krize dair konuşurken, "Dünyanın her yerinde bu yaşananlar yakından takip ediliyor. Siz böyle davranmaya devam ederseniz yarın dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir Avrupalı, hiçbir Batılı güvenle huzurla sokağa adım atamaz" dedi.

Yayınlanma: 22.03.2017 - 14:53
Abone Ol google-news
<video:704709>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleriyle Saray'da bir araya geldi. Erdoğan'ın buradaki konuşmasında hedefinde yine Avrupa ülkeleri vardı.

"Buradan bize parmak sallayan Avrupalılara sesleniyorum. Türkiye; itilecek, kakılacak, onuruyla oynanacak, bakanları kapılardan kovulacak, vatandaşları yerlerde sürüklenecek bir ülke değildir" diyen Erdoğan yaşananların dünyanın her yerinde yakından takip edildiğini dile getirip, "Siz böyle davranmaya devam ederseniz yarın dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir Avrupalı, hiçbir Batılı güvenle huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz. Bunun için Türkiye olarak Avrupa ülkelerini demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere saygılı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Yılların gazetecilerini yine yok saydı: Erdoğan'a göre cezaevinde gazeteci yok


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler