Erdoğan'ın eylem planı: Önce bakanlar, sonra yerel yönetimler değişecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonuna doğru kabine revizyonunu başlatacağı ve daha sonra yerel yönetimlere yöneleceği ileri sürüldü.

Yayınlanma: 22.05.2017 - 09:15
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP Genel Başkanlığı koltuğuna yeniden dönmesi sonrası partide tasfiye sürecinin işleyeceği ileri sürülüyor.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasında bir takvim olduğunu belirterek, "Bu hafta başında AK Parti vitrinini düzenleyecek, hafta sonuna doğru kabinedeki değişim süreci başlayacak. Onu teşkilatlarda ve yerel yönetimlerdeki değişim izleyecek. 2019’daki başarının yolu şimdiden yapılacak değişikliklerden geçiyor. Erdoğan milletten ne istediyse millet fazlasıyla verdi. O nedenle başarıdan başka şansı olmadığını biliyor" ifadelerini kullandı.

Selvi'nin yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

SIRADA KABİNE VAR

Erdoğan partisine, AK Parti liderine kavuştu. Peki Erdoğan geldi, iş bitti mi? Tam aksine, AK Parti’de iş yeni başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasında bir takvim var. Bu hafta başında AK Parti vitrinini düzenleyecek, hafta sonuna doğru kabinedeki değişim süreci başlayacak. Onu teşkilatlarda ve yerel yönetimlerdeki değişim izleyecek. 2019’daki başarının yolu şimdiden yapılacak değişikliklerden geçiyor. Erdoğan milletten ne istediyse millet fazlasıyla verdi. O nedenle başarıdan başka şansı olmadığını biliyor.

Yazının tamamı için

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler