Dilipak'tan AKP MKYK'ye giren isme sert tepki: Bu ihaneti kim yaptı Erdoğan’a

"Hakkında FETÖ’den soruşturma açılmış, daha partiye yeni üye olmuş birini MKYK aday listesine adını yazıp seçtiren birini bulup, partiden ihraç etmezseniz bu iddia sadece bir slogan olarak kalacaktır.. Bu ihaneti kim yaptı Erdoğan’a, Erdoğan buna göz yumacak mı?"

Yayınlanma: 23.05.2017 - 13:08
Abone Ol google-news

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş'un 3'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi'nde MKYK'ye girmesine tepki gösterdi.

AKP MKYK'ye giren MUSTO Başkanı Karakuş'tan 'FETÖ' açıklaması 

"Aman hemen söyleyeyim, hakkında FETÖ’den soruşturma açılmış, daha partiye yeni üye olmuş birini MKYK aday listesine adını yazıp seçtiren birini bulup, partiden ihraç etmezseniz bu iddia sadece bir slogan olarak kalacaktır.. Bu ihaneti kim yaptı Erdoğan’a, Erdoğan buna göz yumacak mı?" diye soran Dilipak, "Şimdi dikkatler hükümette yapılacak değişikliklere yöneldi. Hemen söyleyeyim, hükümetteki değişimin kesinlikle teşkilattaki yenilenmeden daha kapsamlı ve güven verici olması gerek." diye uyardı.

Batı'nın AKP üzerindeki planlarının devam ettiğini savunan Dilipak,22 ülkenin haritasını değiştirmeyi planlanan BOP haritasının halen masada olduğunu dile getirdiği yazısında Erdoğan ve AKP'yi şu satırlarla uyardı:

"Bakın batı, FETÖ projesi başarısız oldu diye, asıl iddialarından vazgeçmeyecek, yeni yollar ve yöntemler deneyecektir. Bunu unutmayalım..

Yeni plan belli oldu. Trump, Suudi Arabistan’da CENTO benzeri, aralarında kendilerinin de olduğu İslam ülkeleri arasında yeni bir savunma teşkilatı için düğmeye bastı. Suudi Arabistan’la 250 milyar dolarlık silah satış anlaşması imzaladı. Bir başka ülke üzerinden de İran’a silah satışı yapılıyor.. Kore ve Japonya’ya silah satılıyor.. Birileri cehenneme odun taşımaya devam ediyor. Bunun anlamı şu, ABD onların deyimi ile Uzak Doğu’da Kuzey Kore’ye vurmaya hazırlanıyor. Ortadoğu’da İran ve Suudi Arabistan’ı savaştırmaya hazırlanıyor.. Sonuçta İran ve Suudi Arabistan’ın bölünmesi ile sonuçlanacak bir süreci başlatacaklar. Yani BOP’un hedefindeki 22 ülke yeniden masada..

Erdoğan ve AK Parti’ye gelince, Erdoğan’ı efsanevi bir mitoloji kahramanına dönüştürmeye çalışacaklar.. Beklentiyi daha da büyütüp, talebi karşılanamayan halkı sükûtu hayale uğratacaklar. Sonuçta Erdoğan’ı önce paratonere çevirdikten sonra başarısızlığa uğratıp, bu hareketi de böylece kendi içine çökertmeye çalışacaklar. Dışarıdan vuramadılar, işi içeriden halledecekler.. Aman dikkat!"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler