Eren Erdem'den montajlı iftiraya yanıt: Yapılan alçaklıktır, namussuzluktur

CHP'li vekilin tişörtüne Photoshop'la Gülen'in resmini basıp internette yayınladılar. Lise döneminde abdest aldığı fotoğrafını ise 'FETÖ'cülüğün delili' diye paylaştılar. Eren Erdem ise iftiraya sert yanıt verdi.

Yayınlanma: 05.07.2017 - 09:34
Abone Ol google-news

Adalet Yürüyüşü finale yaklaşırken, CHP'ye ve CHP Milletvekilllerine yönelik iftiraların son mağduru Eren Erdem oldu. 'AK Trol' olarak bilinen hesplar, Eren Erdem'le ilgili de sahte bir foto yayınladı.Eren Erdem'in HALK TV stüdyosunda çektirdiği Ali İsmail Korkmaz'ın fotoğrafının basılı olduğu orijinal fotoğraflı tişörte montaj yapıldı. Troller, Ali İsmail Korkmaz'ın resmini silerek yerine Fethullah Gülen'in fotoğrafının monte etti. Bu sahte foto, daha sonra internette ve AKP'ye yakın televizyon kanallarında dolaşıma sokuldu.

CHP'li Eren Erdem, her iki fotoyu da internette yayınlayarak " Gerçeğinin üzerinde Ali İsmail'in, sahtesinde ise FETÖ'nün resmi var. Yapılan alçaklıktır, namussuzluktur" dedi.

Eren Erdem, camide namaz kılarken çekilen fotoğrafının FETÖ'yle ilişkilendirilmesine de tepki gösterdi. Erdem, Melih Gökçek ve Burhan Kuzu'nun da paylaştığı fotoğraf için "Yahu siz cidden kafayı yediniz. 4 Liselinin Kadir gecesi Sultanahmet camiinde namaz kılması niye kudurttu sizi? Ulan resmin neresi FETÖ!" diye tepki gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler