Selahattin Demirtaş'tan Suruç mesajı: IŞİD ve onun türevlerine destek olanlar bunun hesabını verecek

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 33 gencin katledildiği "Suruç Katliamı" yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma: 20.07.2017 - 17:49
Abone Ol google-news

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Suruç Katliamı" mesajında, "IŞİD ve onun türevlerine, zihniyetlerine dolaylı veya doğrudan destek olanlar, sessiz kalanlar tarih önünde bunun hesabını vereceklerdir. Kobani halkları ile köprü kurmanın, dayanışmanın sembolü olan yaşamını yitiren 33 devrimci genci minnet ve saygıyla anıyorum. Katliamdan yaralı kurtulanlara, ailelere ve dostlarına selamlarımı iletiyorum" dedi.

 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Suruç Katliamı" mesajında şu ifadeleri kullandı: "IŞİD barbarlığının saldırıları nedeniyle yakılıp yıkılan Kobani'deki çocuklara oyuncak ve eğitim araç gereçleri götürmek için yola çıkan gençlerin Suruç'ta IŞİD'in saldırısı sonucu yaşamlarını yitirmelerinin yıl dönümünde içinde bulunduğum duygular, o gün yaşadığım duygularla aynı.

IŞİD VE ONUN TÜREVLERİNE DESTEK OLANLAR, SESSİZ KALANLAR TARİH ÖNÜNDE BUNUN HESABINI VERECEKLERDİR

IŞİD ve onun türevlerine, zihniyetlerine dolaylı veya doğrudan destek olanlar, sessiz kalanlar tarih önünde bunun hesabını vereceklerdir.

 33 DEVRİMCİ GENCİ MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUM

Kobani halkları ile köprü kurmanın, dayanışmanın sembolü olan yaşamını yitiren 33 devrimci genci minnet ve saygıyla anıyorum. Katliamdan yaralı kurtulanlara, ailelere ve dostlarına selamlarımı iletiyorum."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler