‘Kurultaydan adalet özlemi çıkacak’

CHP’li Berberoğlu, Maltepe Cezaevi’nde Adalet Kurultayı’nı bekliyor.

Yayınlanma: 15.08.2017 - 21:04
Abone Ol google-news

Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan Enis Berberoğlu, kendisi ile görüşen CHP’li Barış Yarkadaş aracılığı ile, CHP’nin düzenleyeceği Adalet Kurultayı’nı merakla beklediğini iletti. Yarkadaş, “Buradan da bir adalet özleminin, adalet talebinin çıkacağını bu sonuçların ise toplumumuz açısından faydalı olacağını düşünüyor” dedi.

CHP’li Yarkadaş, Enis Berberoğlu’nu tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi’nde ziyaret etti. Yarkadaş, CHP’li Berberoğlu’nun neşesi, sağlığı ve moralinin yerinde olduğunu aktardı. Berberoğlu’nun tüm dostlarına selamlarını ilettiğini de belirten Yarkadaş, “Cezaevindeki günlük yaşamında bir sıkıntı olmadığını, sevenlerinin kaygılanmaması gerektiğini söyledi” dedi.

Görüş sonrasında açıklama yapan Yarkadaş, “Enis Abi, bol bol kitap okuduğunu ve dışarıdaki gelişmeleri takip ettiğini söyledi. Haksız ve mesnetsiz iddialara ilişkin cevabını ise dün zaten vermişti. Berberoğlu partimizin düzenleyeceği Adalet Kurultayı’na ilişkin tartışmaları ve oradan çıkacak sonuçları merakla beklediğini ifade etti. Özellikle medya - siyaset - adalet ilişkisine yönelik tartışmaları önemsiyor. Adalet Kurultayı’nda toplumun bütün kesimlerinin bir araya gelerek Türkiye’nin adalete ilişkin sorunlarını masaya yatırmasını da heyecanla bekliyor. Ve buradan da bir adalet özleminin, adalet talebinin çıkacağını bu sonuçların ise toplumumuz açısından faydalı olacağını düşünüyor” ifadelerini kullandı.

Mektup adresi

Yarkadaş, Berberoğlu’nun mektup adresini de verdi. Yarkadaş, “Berberoğlu’nun bayramını kutlamak isteyenler, dileklerini bu adrese yazarak iletebilirler” dedi. Berberoğlu’nun mektup adresi şöyle: Maltepe 2 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi, B9- Üst, Maltepe-İstanbul.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler