Melih Gökçek'ten Aylin Nazlıaka hakkında suç duyurusu

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükeşhir Belediyesi'nin ODTÜ Yolu Projesi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Nazlıaka hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Yayınlanma: 17.08.2017 - 13:03
Abone Ol google-news



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Aylin Nazlıaka'nın "ODTÜ’den yol geçirmek isteyen AKP’nin asıl amacı bellidir: tankla; kolluk kuvveti ile giremediği ODTÜ’ye girmektir! Ancak bu bilim yuvasına öyle tankla, polisle, dozerle filan girilemez. ODTÜ’ye ancak akılla girilir. Ruhları satılık, dinleri imanları rant; yeşilden anladıkları doların yeşili olanlardan beklenen tam da budur! Bizler için “kökü dışarda” deyip Atatürk’ün halkına emanet ettiği araziyi ABD’ye peşkeş çekenlerden, “çevrecilikse, yeşil sevdasıysa; onu da en iyi biz biliriz; biz!” deyip milyonlarca ağaç kesenlerden beklenen tam da budur! Buradan Melih Gökçek’e sesleniyorum: 2012 yılında Göktürk uydusunun fırlatılması törenine 3 bin kolluk kuvvetiyle gelen dönemin Başbakanının ODTÜ’den nasıl kaçtığına hepimiz şahidiz. Yahu, ODTÜ’ye senin ağa babaların giremedi; sen nasıl, hangi cesaretle gireceksin? Başarılı olamayacaksın; çünkü biliyoruz ki doğayı katledenler her zaman kaybetmeye mahkumdur!" ifadeleri hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Melih Gökçek'in suç duyurusu yapacağına ilişkin tweetleri:




































NE OLMUŞTU?

Aylin Nazlıaka'nın Melih Gökçek'in ODTÜ Yolu projesi ile 24 hektar ormanın yok olacağına dikkat çekmek için yaptığı açıklamanın haberi: 
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/804790/Aylin_Nazliaka_dan_Melih_Gokcek_e__ODTU_ye_senin_aga_babalarin_giremedi__sen_nasil_gireceksin_.html

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler