FETÖ itirafçısı Gülerce, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: Başı dertte demektir

Gülen Cemaati içinde kritik görevlerde bulunduktan sonra birçok FETÖ davasında tanıklık yapan Hüseyin Gülerce Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik'in 'FETÖ'den gözaltına alınmasına ilişkin, “Kılıçdaroğlu’nun avukatı FETÖ’den gözaltına alındı. Eğer kripto FETÖ elemanı ise; avukatı FETÖ’cü olan Kılıçdaroğlu’nun başı dertte demektir” yorumunda bulundu.

Yayınlanma: 15.09.2017 - 19:06
Abone Ol google-news

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca yürütülen FETÖ’nün avukat yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik hakkında cemaat kanallarının kapatıldığı dönemde digitürk aboneliğinden vazgeçtiği için gözaltı kararı vermişti.

Gülen Cemaati içinde kritik görevlerde bulunduktan sonra itirafçı olan ve Cumhuriyet ile Sözcü davalarında tanık olan Hüseyin Gülerce, Kılıçdaroğlu'nın avukatı Celal Çelik’in gözaltına alınmasına ilişkin attığı tweet'te şunları yazdı:

“Kılıçdaroğlu’nun avukatı FETÖ’den gözaltına alındı. Eğer kripto FETÖ elemanı ise;avukatı FETÖ’cü olan Kılıçdaroğlu’nun başı dertte demektir.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler