Kılıçdaroğlu'ndan birlik mesajı: Bu ülkeye barışı getireceğiz

Çorum’un Laçin ilçesinde halka hitap eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede hepimizin kardeşçe yaşaması gerekiyor. Benim bu millete sözüm var. Terörü en geç 4 yıl içerisinde bitireceğiz. Bu ülkeye huzuru, barışı, kardeşliği getireceğiz. El ele, gönül gönüle vereceğiz. Bu ülkede huzuru, birlikteliği hep birlikte sağlayacağız” dedi.

Yayınlanma: 19.09.2017 - 23:46
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum’un Osmancık ilçesinde, şehit Astsubay Mustafa Acar ve şehit müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ailelerini ziyaret etti. Çeşitli ziyaretler için Çorum’a giden Kılıçdaroğlu, 24 Haziran 2016’da Mardin’in Derik ilçesinde PKK’li teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna’nın ailesini ziyaret etti.

Ziyaret çıkışında emekli olduğu belirtilen Şaban Taşlı, Kılıçdaroğlu’na “Genel Başkanım emeklilerin hali perişan” diye seslendikten sonra bayıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaşlı adamın sedyeye taşınmasına Kılıçdaroğlu da yardım etti. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kılıçdaroğlu, ardından 16 Haziran’da Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’li teröristlerin şehit ettiği müzik öğretmeni 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.

‘Terörü bitireceğiz’

Laçin ilçesine bağlı Gökgözler köyünü ziyaret eden Kılıçdaroğlu, cemevinde halka hitap etti. Terörü 4 yıl içerisinde bitireceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede hepimizin kardeşçe yaşaması gerekiyor. Benim size sözüm var. Bu millete sözüm var. Terörü en geç 4 yıl içerisinde bitireceğiz. Bu ülkeye, huzuru, barışı, kardeşliği getireceğiz. El ele vereceğiz. Gönül gönüle vereceğiz. Bu ülkede huzuru, birlikteliği hep birlikte sağlayacağız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler