TBMM'de 'FETÖ' gerginliği... AKP'li ve CHP'li vekiller birbirine girdi

TBMM'de AKP'li ve CHP'li vekiller arasında FETÖ gerginliği yaşandı. CHP'li Özel'in, hükümetin FETÖ ile mücadele konusunda gerekenleri yapmadığını söylemesi üzerine AKP'li vekiller sert tepki gösterdi.

Yayınlanma: 17.10.2017 - 19:50
Abone Ol google-news

TBMM’de AKP Milletvekili Hamza Dağ ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında FETÖ tartışması yüzünden gerginlik yaşandı.

Meclis Genel kurulu’nda OHAL’in uzatılmasına ilişkin hükümet tezkeresi görüşülürken söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, hükümetin FETÖ ile mücadele konusunda gerekenleri yapmadığını söyledi. Özel’e AKP sıralarından tepki gelince tansiyon yükseldi.

Konuşmasına devam eden Özgür Özel AKP’nin bazı atamalarını da eleştirdi. Bunun üzerine AKP Genel Başkan Yardımcısı  Hamza Dağ, Özel’e cevap vermek isteyince ortam daha da gerildi.

Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili görüşmelere  ara vermek istedi. Bu sırada Hamza Dağ, ‘Bu ahlaksızlıktır’ ifadelerini kullandı, Özel de ‘Ahlaksız olan sensin’ ifadesini kullanınca tansiyon daha da yükseldi ve iki isim birbirinin üzerine yürüdü. Kavga araya giren diğer milletvekilleri tarafından engellendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler