Erdoğan'la görüşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: Cumartesi günü istifa ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında Beştepe'de gerçekleşen görüşme sona erdi. Gökçek, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cumartesi günü istifa edeceğini duyurdu.

Yayınlanma: 23.10.2017 - 13:59
Abone Ol google-news



Uzun süredir istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, istifa edeceği tarihi twitter hesabından duyurdu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bugün Beştepe'de bir araya gelen Gökçek, cumartesi günü görevi bırakacağını belirtti.

Gökçek: Cumartesi günü istifa ediyorum

Görüşme sonrası Twitter hesabından, "Bugun Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşme yaptık. İnşaallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ni olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip istifa edeceğim" paylaşımında bulundu.

İşte o paylaşım:

İlk kez 1994 yılında Refah Partisi'nin adayı olarak göreve seçilen Gökçek, 23 yıldır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyordu.

Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan istifa etmişti.

Erdoğan'ın Gökçek tweetlerinin ardından yandaş yazar Cem Küçük çark etti: Hayırlısı olsun

Abdülkadir Selvi, Melih Gökçek'in yerine gelebilecek ismi açıkladı

Sosyal medya Melih Gökçek'in gidişini kutluyor: O güzel adam dinazorlara binip gidecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler