İşsiz kalan Melih Gökçek "Bakara-makara"ya sardı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek'in Twitter'dan dini içerikli paylaşımlarda bulunması dikkat çekti.

Yayınlanma: 01.11.2017 - 16:47
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görvinden istifa ettirilen Melih Gökçek'in son tweetleri dikkat çekti.

Gökçek'in dün ve bugün kişisel Twitter hesabından paylaştığı içeriklerin dini içerikli olması gözden kaçmadı.

Gökçek, dün "Gecenin Ayeti..." notuyla Enbiyâ Suresi'nden bir ayeti paylaşırken, bugün de evrenin büyüklüğünü gösteren bir videoya "GEL DE RABBİMİZİN BÜYÜKLÜĞÜNE TESLİM OLMA...
SENİN BÜYÜKLÜĞÜNE TESLİM OLMAYAN AKLA ŞAŞARIM YARABBİ..." notunu düştü.



Gökçek'in Twitter hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ifadesini de kaldırdığı görüldü.

TOPBAŞ: BUNDAN SONRAKİ HAYATIMI MÜSLÜMANLIĞA ADIYORUM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş da "Rabbimden bundan sonraki hayatımla ilgili hep şunu niyaz ettim; 'Ya Rabbi, bundan sonraki ömrümü İslam'a, Müslümanlığa ve insanlığa adıyorum ve hizmetleri buralarda yapmak istiyorum. Bana bu fırsatı ver' dedim. Partimden ayrılmadım. Ama bundan böyle idari ve siyasi bir görev beklemiyorum. Bundan sonra UNACLA Başkanlığı görevimi devam ettirerek, her bölgeye giderek, orada tüm insanlık için hayırlı işler yapmaya çalışacağım. Belediye başkanlığı koltuğuna inşallah AK Parti'den bir arkadaşım gelecek. Sizden ricam, benim dönemlerimden daha fazla çalışmanız. Ki bu şehirde hizmet devam etsin. Bize danışıldığında da hiç yüksünmeden bilgi ve deneyimlerimizi cömertçe paylaşmaya hazırız. Savaşları askerler yapar, zaferler komutanlara yazılır. Benim başarımın asıl sahibi sizsiniz" açıklamasında bulunmuştu.

BAKARA-MAKARA

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının yaşandığı dönemde, dönemin AB'den sorumlu Bakanı Egemen Bağış'ın tapesi yayınlanmıştı. İnternete düşen ses kaydında Bağış'ın kullandığı, "Her Cuma bir ayet sallıyorum, bakara makara" ifadesi çok konuşulmuştu.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler