Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu bir projedir

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına ilişkin belgeler açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Bugünkü adam bir projedir" dedi. Bursa'da konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının yurt dışına yaptıkları para transferleri hakkında gündeme getirdiği belgelere ilişkin açıkl

Yayınlanma: 03.12.2017 - 21:42
Abone Ol google-news



Kılıçdaroğlu'nun "proje" olduğunu iddia eden Çavuşoğlu, "2011 yılında nispeten yerli ve milli olarak duran CHP lideri Deniz Baykal'ı kirli bir kaset operasyonuyla alaşağı ettiler ve bugünkü adamı getirdiler. Bugünkü adam bir projedir. Bugünkü adam uluslararası odaklar tarafından Türkiye'ye kurulan tuzakların yurt içindeki taşeronluğunu yapan bir projedir ve ihanet şebekesinin tam da ortasındadır. Yerli ve milli olmaktan uzak, ülkeye karşı girişilen her kirli tezgahın yanında yer alan. Gezi sürecinde böyle, 17-25 Aralık sürecinde böyle, 15 Temmuz'da kerhen ama bacağını bacak üzerine atıp kahve yudumlayarak televizyon ekranlarından seyreden sonra da bunu FETÖ ağzıyla bir tiyatro olarak niteleyen bir adamla bunu yapmaya çalışıyorlar. Ama milletimizin feraseti yüksek, milletimizin basireti derin, oynanan oyunları görüyor" dedi.

"CHP'nin başına getirilen Kılıçdaroğlu, CHP'lileri milli olmaktan uzak tutmak için getirilmiş bir projedir" diyen Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Türkiye ile ilgili oynanan oyunları CHP'lilerin gözünden kaçırmak için faaliyet gösteren bir projedir bu adam. Dün Reza Zarrab için söylemediği ne varsa bugün onun yanında yer alarak o ihanet ve iftiralara destek vermek için karşımızda duruyor. Eline tutuşturulan ne kadar sahte belge varsa onları sallayarak adeta ülkemizin ekonomisine çökmek isteyenlerle aynı safta yer alıyor. Bu doğru bir şey değildir. Burada CHP'li kardeşlerimize de rol düşüyor. Bu proje adamdır, milli değildir, yerli değildir ve maalesef Türkiye'ye yurt dışında kurulan tuzaklarla beraber hareket etmektedir. Bu da böyle biline. Bizim açımızdan bu açık ve nettir. Bugün 17-25 Aralık'ta başaramadıkları hadiseyi bu defa Amerika'da gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Başaramadınız, hayal kırıklığına uğradınız. 15 Temmuz'da da başaramadınız, milletin gücünü, vatan sevdasını bilmiyorsunuz. Bunu bilmediğiniz sürece istediğiniz kadar gelin biz sizi püskürtmesini başaracağız. Yeter ki millet bizimle olsun."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler