CHP'li Eren Erdem'den 'Süleyman Soylu'nun oğlunun korumaları polise silah çekti' iddiası

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP'nin başına geçmek için riskli işlere girdiğini ve CHP'li belediyelere yönelik operasyonunda bunun bir parçası olduğunu söyledi.Erdem, Erdoğan'ın da bu durumdan haberi olduğunu ve Soylu'nun oğlunun aracının polis tarafından çevrilerek 'uyarıldığını' savundu.

Yayınlanma: 12.12.2017 - 18:35
Abone Ol google-news

<video:884906>


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Sen bittin' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP Genel Başkanı olma hayali olduğunu söyledi. Erdem, CHP'li Ataşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonun da Soylu'nun AKP tabanına mesaj vermek ve infial yaratmak için atılmış tehlikeli bir adım olduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu hakkında suç duyurusu

Meclis'te CHP ile Soylu arasında 'dönek' kavgası

Ertuğrul Özkök: Bu ülkede iki kişi “Sen bittin” diyemez

Halk TV'de Fatih Ertürk'ün programında Soylu'ya ilişkin çarpıcı iddialar ortaya atan Eren Erdem Soylu'nun AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a darbe girişimi içinde olduğunu öne sürdü.

"AK PARTİ'DE BANA SORMADAN HİÇBİR ŞEY YAPILAMAZ"

Süleyman Soylu'nun Avrupa'da bir toplantıda 'AK Parti'de bana sormadan hiçbir şey yapılamaz ben artık AK Parti'nin ikinci adamıyım dediğini' havuz medyasının patronlarından birinin de 'Bir Erdoğan gider bir Süleyman gelir' dediğini iddia eden Erdem, Erdoğan'ın durumun farkında olduğunu savundu.

"OĞLUNUN KORUMALARI POLİSE SİLAH ÇEKTİ"

Süleyman Soylu'nun oğlunun kısa bir süre önce İstanbul Ataköy'de aracının polisler tarafından çevrildiğini, Soylu'nun oğlunun korumları ile polislerin karşılıklı silah çektiklerini iddia eden Eren Erdem, Soylu'nun Emniyet Müdürü'nü aradığını ancak Emniyet Müdürü'nün telefona çıkmadığını öne sürerek,'Erdoğan durumun farkında bu da sanırım Erdoğan'ın Soylu'ya cevabı' yorumunda bulundu.

Süleyman Soylu, Fethullah Gülen ve Zekeriya Öz'ü böyle övüyordu

Süleyman Soylu geçmişini unuttu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon