İYİ Parti Cumhurbaşkanlığı seçimi için ittifak teklifinde bulundu

TÜSES (Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı) ve Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bir Arada Yaşamanın ve Barışın İmkanlarını Aramak Ortadoğu Konferansı’ bugün başladı. Konferansta konuşan İYİ Parti yöneticisi Nuri Okutan, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ittifak teklifinde bulundu.

Yayınlanma: 15.12.2017 - 13:00
Abone Ol google-news

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Nuri Okutan,  Türkiye Sosyal, Ekonomik ve Siyasal Araştırmalar Vakfı'nca İstanbul'da düzenlenen "Ortardoğu Konferansı"nda konuştu. 

İYİ Parti'nin ittifak önerisine Saadet Partisi'nden yanıt geldi

Okutan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, "İYİ Parti, önümüzdeki  Cumhurbaşkanlığı seçimleri büyük bir fırsattır. Yapılan kamuoyu araştırmaları sayın Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığına aday olmaması halinde Sayın Erdoğan'ın ilk turda cumhurbaşkanlığına seçilebileceğini, Meral Akşener'in aday olması halinde ise seçimlerin ikinci tura kalacağını gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı için mümkünse bütün partiler kendi adaylarını çıkarmalıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek adamlık peşinde olan adayın karşısındaki aday kimse o desteklenmelidir. Mevcut yönetimden memnun olmayan kitlelerin ikinci turda sandıkta ittifakı sağlayacağına ve seçimlerin muhalefet tarafından kazanılacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler