Cihaner'den Arınç'a gizli tanık yanıtı: Damadınız hakkında konuşunca mı iftiracı oldu?

Damadı Ekrem Yeter için gizli tanık Efe'nin 'mahrem imam' suçlamasına Bülent Arınç İlhan Cihaner'i şahit göstermişti. Cihaner'den tokat gibi bir yanıt geldi: Damadınız hakkında konuşunca mı iftiracı olduğu anlaşıldı? Bir özeleştiri ve mesela @mustafahos tan özür dilemeyi düşünmüyor musunuz?

Yayınlanma: 20.12.2017 - 11:42
Abone Ol google-news

<video:889723>

Damadı Ekrem Yeter için gizli tanık Efe'nin 'mahrem imam' suçlamasına Bülent Arınç İlhan Cihaner'i şahit göstermişti. Cihaner'den tokat gibi bir yanıt geldi: Damadınız hakkında konuşunca mı iftiracı olduğu anlaşıldı? Bir özeleştiri ve mesela @mustafahos tan özür dilemeyi düşünmüyor musunuz?

Gün geldi hesap döndü... Bülent Arınç İlhan Cihaner'i tanık gösterdi

İşte Cihaner'in Bülent Arınç'a gizli tanık Efe yanıtı;

"İyi de sayın @bulent_arinc aynı adamın apaçık iftira ve hezeyanları yüzünden siz ve partiniz kaç kişinin mahvına yol açtınız? Sizin damadınız hakkında konuşunca mı iftiracı olduğu anlaşıldı?Bir özeleştiri ve mesela Mustafa Hoş'tan özür dilemeyi düşünmüyor musunuz?" 

 

Mustafa Hoş: İyi bildiği gizli tanık iftira bumerangı oldu

Gazeteci Mustafa Hoş ise Arınç'ın canlı yayında Cihaner operasyonuna sahip çıkıp, canlı yayında hakaretler yağdırdığı videoyu paylaşıp, Cihaner'i tanık göstermesine iftira bumerangı benzetmesini yaptı.

 

İşte Hoş'un o paylaşımı;

 

Bülent Arınç Erzincan kumpasının suç ortağıdır. İyi bildiği gizli tanık açık iftira bumerangı oldu.Bu konuşması yargılanana kadar peşinde olacak"

 Arınç, Cihaner'e yönelik operasyonu 'Başsavcıya Abluka' başlığıyla gören o dönem NTV Genel Yayın Yönetmeni olan gazeteci Mustafa Hoş için, ağzından tükürükler saçarak canlı yayında hakaretler yağdırmıştı. İşte Arınç'ın o açıklaması; 

<video:889793>

Eski İliç Savcısı Bayram Bozkurt, Erzincan'da 2009 yılında 'İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nı uygulamaya koydukları iddiasıyla dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner ile eski 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 14 sanığın, 'Ergenekon terör örgütü üyeliği, resmi belgede sahtecilik ve tehdit' suçlamasıyla yargılandığı ve geçen yıl tüm sanıkların beraatıyla sonuçlanan davada, 'gizli tanık Efe' olarak kayıtlara geçmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler