AKP Genel Başkan Yardımcısı: Hepimizin Erdoğan'a borcu var

AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Türkiye bugünlere 2002 yılından sonraki süreçte Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan vasıtasıyla buraya geldi. Türkiye’nin elde etmiş olduğu imkanlardan dolayı hepimizin borcu var, hepimiz şapkamızı önüne koyup 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanımızın nasıl elini rahatlatabiliriz bize düşen görev bu” diye konuştu.

Yayınlanma: 03.01.2018 - 13:01
Abone Ol google-news
<video:897679>

AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Nevşehir ziyaretinde partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti.

AKP İl Başkanlığında partililere seslenen Harun Karacan, "Biz bu memleketin geleceğine AK Parti kadroları ile hizmet etmek istiyorsak, hesabı kenara bırakıp Allah rızası için memleket uğruna hizmet etmemiz gerekiyor" dedi.

Karacan, “2019’a giden süreçte bizim hep birlikte saha olup, hesabı hareket etmeden, sadece dava neferi olarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bizim yapmamı gereken kenetlenmek, bunu 2019’dan sonraki geleceğimiz için yapmamız gerekiyor. 2023, 2053, 2071 sürecine biz bu memleketin geleceğine AK Parti kadroları ile hizmet etmek istiyorsak, hesabı kenara bırakıp Allah rızası için memleket uğruna hizmet etmemiz gerekiyor. Türkiye’nin nereden nereye geldiğini çok iyi bilirler. Belki genç arkadaşlarımız 80’li yılların başını bilmeyebilir. Türkiye bugünlere 2002 yılından sonraki süreçte Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan vasıtasıyla buraya geldi. Türkiye’nin elde etmiş olduğu imkanlardan dolayı hepimizin borcu var, hepimiz şapkamızı önüne koyup 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanımızın nasıl elini rahatlatabiliriz bize düşen görev bu” diye konuştu.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler