Fehmi Koru'dan Abdullah Gül yorumu: AKP'ye samimi bağlılığı var

Abdullah Gül'e yakınlığı ile bilinen Fehmi Koru, Gül'ün 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçimi hesapları yaptığına yönelik iddialara ilişkin, "Abdullah Gül'ün kurucusu olduğu partiye samimi bağlılığı vardır ve ancak denklemin içerisinde AK Parti de bulunursa bunu o zaman düşünmeye başlayabilir" yorumunda bulundu.

Yayınlanma: 03.01.2018 - 13:51
Abone Ol google-news

Gazeteci Fehmi Koru Abdullah Gül'ün 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık yaptığına yönelik iddiaları yorumladı.

Koru kişisel internet sitesinden yayınladığı "Gül hangi hesapların içinde? Herhalde okuyup işittiklerinizin değil…" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bütün bu mülahazalar içerisinde 2019’da yapılması beklenen cumhurbaşkanlığı seçimi hesapları yok mudur? Abdullah Gül böyle bir beklenti içerisinde midir?

Kritik soru bu.

Soruya benim kısa cevabımı sizlerle paylaşabilirim: Cumhurbaşkanlığı döneminde partiler-üstü bir tavır sergilemiş olmasına rağmen, kurucusu olduğu partiye samimi bağlılığı vardır ve ancak denklemin içerisinde AK Parti de bulunursa bunu o zaman düşünmeye başlayabilir.

Bunlar benim tamamen sübjektif tespitlerimdir ve öyle de değerlendirilmelidir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler