İYİ Parti'den randevu vermeyen kaymakama tepki: Korkma kaymakam bey

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, kendileri ile görüşmeyen Şişli Kaymakamı İdris Akbıyık'a seslendi.

Yayınlanma: 24.01.2018 - 12:39
Abone Ol google-news

Göreve geldikten sonra ilçedeki devlet protokolünü ve siyasi partileri ziyaret eden İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, randevu taleplerine yanıt dahi vermeyen Şişli Kaymakamı İdris Akbıyık'a tepki gösterdi.

 "Korkma Kaymakam bey bizler İYİ Parti olarak sizlerin yanındayız! Ama siz makamınızın hakkını veremez ve kendinizi bu şekilde İktidar Partisine angaje ederseniz biliniz ki o zaman karşınızdayız!" diyen Ünal'ın açıklaması şöyle:

 "İYİ Parti olarak kuruluşumuzdan bu zamana birçok zorlukla, haksızlıkla, saldırıyla karşılaştık. Medya ambargosu; destek vermek isteyen iş adamlarının tehdit edilmesi; çeşitli “Satılmış” Anket Şirketleri eliyle oylarımızın gerçeğin çok çok altında gösterilmesi ile yapılan manipülasyonlar, Havuz Medyası eliyle yalan haber yollu iftiralar ve dezenformasyon… Bunların hiçbirisi bizi çıktığımız yoldan döndüremedi, korkutamadı, yıldıramadı ve yıldıramayacak bunun böyle bilinmesi İYİ olur.

 Ancak son bir olay var ki bu hem bizi derinden üzdü, hem de ülkemizde amacı halka hizmet olan Devlet kurumlarının nasıl siyasallaştığını gözler önüne serdi. Evet amacı vatandaşlar arasında ayrım ve fark göstermeksizin devlete, millete hizmet olan bir makamın, Kaymakamlık makamının özelde de Şişli Kaymakamlığının tarafımıza uyguladığı tavır maalesef bir yurttaş olarak bizi bu açıklamayı yapmaya zorlamıştır.

 İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı olarak kurulduğumuz andan itibaren Şişli’mizde birçok STK, Muhtarlık ve diğer çevrelere ziyaretler gerçekleştirdik, iyi niyetlerimizi bildirdik, yanlarında olduğumuzu söyledik.

 Şişli Kaymakamlığına ilişkin ise yaklaşık 3 haftadır ziyaret talemiz bulunmaktadır, ziyaretin amacımız kendimizi tanıtmak, hizmetlerinde destekçileri olduğumuzu belirtmek ve iyi niyetlerimizi sunmak iken Kaymakamlık Sekreterliği ilk temasımızda bize geri dönüş yapacağını bildirmiş ama dönmemiştir. Bunun üzerine tekrar aradığımızda bir süre bekleyin demiş yine geri dönüş yapmamıştır. Son görüşmemizde ise Kaymakam beyin zamanı olmadığını, bizimle görüşemeyeceğini öğrenmiş bulunmaktayız. Belli ki Kaymakam beye birileri bişeyler fısıldıyor ya da daha fenası kendisi İktidar Partisine hizmet ediyor.

 Kimse bize böyle ucuz numaralar yapmasın! Bizi de aptal yerine koyma saygısızlığına yeltenmesin! Kaymakamlık makamı İktidar Partisinin İlçe Başkanlığı değildir! Kaymakamlık makamı vatandaşlar arasında, partiler arasında ayrım yapamaz! Son olarak Kaymakam beye şunu demek istiyorum; Korkma Kaymakam bey bizler İYİ Parti olarak sizlerin yanındayız! Ama siz makamınızın hakkını veremez ve kendinizi bu şekilde İktidar Partisine angaje ederseniz biliniz ki o zaman karşınızdayız!" dedi...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler