Garo Paylan: Robotu susturuyorlar, bizi mi susturamayacaklar

Garo Paylan'ın, torba yasa görüşmeleri sırasında sık sık sözü kesildi. Mehmet Bekaroğlu, “Ağzını açanın kelimesini ağzına tıkıyorsunuz. Bu son derce yanlıştır, kınıyorum bu tutumunuzu Sayın Başkan” sözleriyle Komisyon Başkanı Bilgiç’e tepki gösterdi. Sözlerinin ardından Bekaroğlu’na dönen Paylan “Robotu susturuyorlar, bizi mi susturamayacaklar” dedi.

Yayınlanma: 09.02.2018 - 09:30
Abone Ol google-news
<video:921220>

İnternette düzenli olarak yapılan her tür ses ve görüntü yayınının RTÜK’ün lisans denetimine tabi tutulmasını öngören düzenlemeyi de içeren torba yasanın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmeleri tartışmayla başladı.

Robot Bakan Arslan'dan özür diledi

Robot, Bakan Arslan'a 'sen neden bahsediyorsun? deyince fırçayı yedi

Görüşmelerde, internet yayınlarına RTÜK denetimi getirmeyi öngören maddeye yönelik eleştirilerini “İstibdat rejimini tahkim etmek için çok önemli bir madde var” sözleriyle dile getiren HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan’ın konuşmasına sık sık Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç tarafından müdahale edildi.

 Hülya Karabağlı'nın T24'te yer alan haberine göre, Paylan’ın sözünün kesilmesine sinirlenen CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, “Ağzını açanın kelimesini ağzına tıkıyorsunuz. Bu son derce yanlıştır, kınıyorum bu tutumunuzu Sayın Başkan” sözleriyle Komisyon Başkanı Bilgiç’e tepki gösterdi. Sözlerinin ardından Bekaroğlu’na dönen Paylan “Robotu susturuyorlar, bizi mi susturamayacaklar” dedi.

Robota da ifade özgürlüğü yok


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler