"Genel seçimlerde yüzde 37 oy alacağız"

İstanbul'da gazete ve televizyon temsilcileri ile buluşan İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, ""İYİ Parti olarak Şişli'de belediye seçimlerini kazanacağız. Şişli'de yüzde 40, genel seçimlerde de yüzde 37 rakamını yakalayacağız. Bundan zerre tereddütümüz yoktur" dedi.

Yayınlanma: 02.03.2018 - 01:19
Abone Ol google-news

İYİ Parti İstanbul Teşkilatı Şişli İlçe Başkanlığı öncülüğündeki organizasyonda Çırağan Sarayı'nda gazete ve televizyonların İstanbul temsilcileri ve yayın yönetmenleri ile biraraya geldi.

Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal partisinin Şişli ve ülke için hazırladığı projeleri açıkladı.

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal yaptığı konuşmada İYİ Parti olarak seçimlerin ardından en geç bir yıl içinde Parlamenter Sisteme yeniden geçileceğini taahhüt ettiklerini söyledi.

Ünal, eğitim ve sağlıkta eşit ve kaliteli bir hizmet anlayışı getirileceğini, zengini zengin, fakiri fakir yapan orta direği yok eden mevcut düzenin, İYİ Parti ile sona erdireceklerini, adalet sisteminde yürütmenin yasama üzerindeki gölgesinin yok edilerek yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığının sağlanacağını sözlerine ekledi.

Ahmet Ünal "İYİ Parti olarak Şişli'de belediye seçimlerini kazanacağız. Şişli'de yüzde 40,  genel seçimlerde de yüzde 37 rakamını yakalayacağız. Bundan zerre tereddütümüz yoktur. Halkın teveccühü bize bunu göstermiştir. Trafik ve otopark sorununu çözeceğiz. Şişli'nin sıkıntısı yapıların eskiliği ve yolların darlığıdır. Planlı bir kentsel dönüşüm ile bu sorunlara da çözüm getireceğiz. Hem Şişli hem de İstanbul rahatlayacak."dedi.

Ülkedeki kutuplaşmaya ve ötekileştirmeye son vermek istediklerini söyleyen Ünal, İYİ Parti'nin MHP’nin devamı CHP’nin ise alternatifi olmadığını altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:  "Bizler, çeşitli ideolojilerden, ayrı jargonlardan ve farklı kimliklerden bir araya gelmiş İYİ insanların hareketiyiz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği üzere cesurlar hareketiyiz. Bizler önceliği vatan sevdası olan ve bu uğurda mevcut gündelik çıkarlarını bir kenara bırakarak can siperane şekilde vatan için mücadele edenleriz."

İYİ Parti olarak ilk seçimlerde hem belediye hem de iktidarı alacaklarından emin olduklarını ifade eden Ünal, tüm çalışmalarının da amaç uğruna olduğunu belirtti. Şişli’de çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Soru-cevap ile ilerleyen toplantıya Halk Tv İstanbul temsilcisi Tuba Emlek, Tele 1 Tv GEnel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ve Haber Müdürü Gökhan Kazbek, Cumhuriyet.com.tr Sorumlu Haber Müdürü Atakan Sönmez, Yurt Gazetesi Genel Yayın Müdürü Süleyman Karan ve Sibel Köklü, Sözcü Gazetesi'nden Hande Zeyrek, Ulusal Kanal'dan Dilek Doğan, YeniBirlik Gazetesi'nden Gülay Yücel, Aydınlık Gazetesinden Zeynep Gizem Çağlar, Milliyet Gazetesi'nden Çiğdem Yılmaz, Hande Ataol ve Esra Bozok Gazete Damga'dan Ufuk Çoban, Yenigün Gazetesi'nden Mustafa Erkılıç, Engin Çağlarv ve İlkay Özarslan, Milli Gazete'den Furkan Erten  ve Cumhur Haber'den Bülent Çavuş katıldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler