Ercan Karakaş, İYİ Parti'de konferans verdi

Siyaset dünyasının deneyimli isimlerinden CHP'li Ercan Karakaş, İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığının davetini kırmadı ve tecrübelerini paylaşmak üzere ilçe başkanlığına ziyarette bulundu.

Yayınlanma: 22.03.2018 - 12:00
Abone Ol google-news

CHP'li Karakaş,farklı partilere mensup insanların,bir araya gelmesinin gayet doğal ve olması gereken bir durum olduğunu belirtti. Ayrıca bu durumun AKP iktidarında unutulan ama bu dönemden önce olağan bir durum olduğunu söyledi. Karakaş, "AKP iktidarından önce her partiden insanla birbirimizi rakip olarak görürdük ama aynı masa etrafında yemek yiyebilir, gülebilir, tartışabilirdik. Ancak AKP ile başlayan ve kendisi dışında diğer partileri rakip değil düşman gören bir zihniyet siyasete yerleşti ve ben de bu zihniyeti kırma adına yeni parti olan İYİ Parti'nin davetini kırmak istemedim ve buraya geldim" dedi.

Karakaş sözlerinin devamında AKP'nin bu rakip değil düşman olarak görme tarzı ancak ve ancak otoriter ve totaliter rejimlerin benimsendiği siyaset tarzı olduğunuda ekledi. Karakaş Şişli'den halkın salonu tıklım tıklım doldurduğu sohbetinde özellikle ve üstüne basa basa meclisten yeni geçen ittifak yasasının hukuksuzluklarına değindi ve sandıklarınıza sahip çıkın dedi. Sizleri yıldırmak için her yola başvuracaklar ama sizler yılmayacaksınız diyerek sözlerini sürdüren Karakaş merak etmeyin umutsuzluğa yer yok, ittifak dedikleri şey mecburiyetlerinden başvurdukları bir yol ve buna rağmen %51'e ulaşamıyorlar dedi.

Konferansın bitiminde kürsüye gelen İyi Parti Şişli ilçe başkanı Ahmet Ünal, "Sayın bakanımız davetimizi kırmadı geldi ve bizi değerli tecrübelerinden mahrum bırakmadı. Onun bu tavrından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." dedi. Türkiye'nin ihtiyacının bu şekilde biraraya gelebilmek olduğunu belirten Ünal, bundan sonrası için de derdi vatan sevdası olan herkesle biraraya geleceklerini söyledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler