Erdoğan: 'Bu tesisler Erzurum'a çağ atlatacak'

Başbakan Erdoğan, 2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Olimpiyatları Tesisleri ile Erzurum İl Genel Meclisi Binası'nın toplu açılış törende yaptığı konuşmada "Bu tesislerin sadece 10 gün kullanılacak, ardından çürümeye bırakılacak tesisler olmadığına" dikkat çekmişti.

Yayınlanma: 15.07.2014 - 18:27
Abone Ol google-news

Erzurum'da gerçekleşen 2011 Kış Olimpiyatlarının açılış töreni Cemal Gürsel Stadı'nda düzenlenmişti. Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bakanlar Kurulu üyelerinin bazıları, milletvekilleri, sanat ve spor dünyasının tanınmış simaları katılmış ve BU görkemli açılış töreni ile Erzurum'a kurulan tesis evgülerle anlatılmıştı.

Başbakan Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, o gün 10 ayrı eserin açılışının gerçekleştirildiğini hatırlatmıştı.

25. Dünya Üniversite Oyunları vesilesiyle, Erzurum'a çok büyük spor tesisleri kazandırdıklarını ifade eden Başbakan Erdoğan, bu tesislerin sadece 10 gün kullanılacak, ardından çürümeye bırakılacak tesisler olmadığına dikkati çekmişti. Bu tesislerin Erzurum'un çehresini ve geleceğini değiştirecek, kentte kış sporlarını uluslararası boyuta taşıyacak tesisler olduğunu belirten Erdoğan, bugünkü törenle atlama kuleleri, stadyum, buz hokeyi salonları, buz pateni salonu, körling salonu, short trak salonu, kandilli biatlon, kayaklı koşu tesisleri, Konaklı ve Palandöken Kayak Tesisleri ve öğrenci yurdunun hizmete açıldığını söylemişti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler