İlhan Cihaner'den Erdoğan'a: La bu Komünistler size ne etti!

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, Boğaziçi Üniversitesi'nde gözaltına alınan öğrenciler için 'O komünist, o vatan haini terörist gençlere üniversitede okuma hakkı vermeyeceğiz' diyen Erdoğan'a yanıt verdi. Cihaner, "La bu Komünistler size ne etti! Afedersiniz 6. Filoya selam mı Durdu?" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 25.03.2018 - 15:40
Abone Ol google-news
<video:947895>

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Samsun'da katıldığı partisinin il kongresinde yapığı konuşmada Boğaziçi Üniversitesi'ndeki solcu öğrencileri hedef gösterdi.

Erdoğan, Afrin harekâtına destek olmak amacıyla lokum dağıtan bir gruba Boğaziçi Üniversitesi'nde tepki gösteren solcu öğrencileri için, "İstanbul'da bir üniversitede, adını söylemeyeyim zaten anlarsınız. Çıktılar orada imanlı, milli, yerli gençlik Afrin'le ilgili lokum dağıtıyor. Bu gençlik orada lokum dağıtırken o komünist, vatan haini gençler onların bu masalarını dağıtmaya yelteniyorlar. Bunlar terörist gençler. Bu terörist gençlerle her türlü çalışmayı yapıyoruz, onu söyleyeyim. Onların eşkallerini belirlemek suretiyle bu üniversitede okuma hakkını vermeyeceğiz. Üniversite terörist gençlik yetiştirmez" diye konuştu.

Erdoğan: O komünist, vatan haini, terörist gençlere okuma hakkı vermeyeceğiz

Erdoğan'a kişisel Twitter hesabından tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner şu ifadeleri kullandı:

La bu Komünistler size ne etti!
Malınızı mı çaldı?
ÜlkemiZi mi böldü?
Gencecik çocukları mı boğdu?
Eğitip donattı mı?
Afedersiniz 6. Filoya selam mı Durdu?
BOP çu mu oldu, Fetullahçı mı oldu?
Ne etti ha?!!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler